Salgsstart Skaret – Kolbotn

Skrevet av Solon Eiendom

Solon Eiendom fortsetter å utvikle nye og spennende boligprosjekter sentralt på Kolbotn. Nå lanseres neste mulighet, Skaret, med 61 unike selveierleiligheter fordelt på to bygg.

Onsdag 15. februar var det salgsstart i første salgstrinn i boligprosjektet Skaret, og 12 av 24 boliger ble solgt. Nå lanseres prosjektets andre og siste salgstrinn med 37 nye selveierleiligheter.

Les mer på skaret.soloneiendom.no

Jessheim Hage tar form

Skrevet av Solon Eiendom

«Townhousene» i boligprosjektet Jessheim Hage begynner nå å ta form. Husrekkene i første (og deler av andre) salgstrinn har kommet opp og man kan tydelig kjenne igjen de flotte volumene fra prosjektets illustrasjoner. Innredningsarbeidene er godt i gang og prosjektet ligger fremdriftsmessig i rute til ferdigstillelse fra og med sensommeren i år og ut til og med 1. kvartal 2018. Det finnes fortsatt et fint utvalg av boliger blant de åtte ledige med ulike størrelser, ulike planløsninger og ulike himmelretninger.

Ler mer på jessheimhage.soloneiendom.no

 

Julehilsen

Skrevet av Andreas Martinussen

2016 har vært et godt år for Solon Eiendom, mye takket være gode samarbeidspartnere.
Takk for året som har gått.

God jul og godt nyttår!
Hilsen alle oss i Solon Eiendom

 

Skaret – kommer snart for salg!

Skrevet av Solon Eiendom

Solon Eiendom fortsetter å utvikle nye og spennende boligprosjekter sentralt på Kolbotn. På nyåret lanseres neste mulighet, Skaret, med 61 unike selveierleiligheter fordelt på to bygg. De arkitektonisk flotte byggene blir over seks etasjer pluss underliggende garasjeanlegg. Heis til alle plan. Boligene blir fra ca. 44 til 137 kvm. Alle leilighetene får privat balkong eller terrasse.

Les mer og meld din interesse på: www.skaret.soloneiendom.no

Bygdøynes

Skrevet av Tom André Svenning-Gultvedt

Tre år har gått med til å planlegge hver minste detalj i prosjektet Bygdøynes. Det er lagt ned utallige timer for at hver bolig skal bli så optimal som mulig, og for at den fredede parken som omkranser prosjektet skal forbli urørt og autentisk. Bak prosjektet står den internasjonalt prisbelønnede arkitekten Reiulf Ramstad.

18 eksklusive leilighetsvillaer (fra 112-282 kvm) kommer for salg i desember. Prisene starter på 17 millioner kroner. Kontakt megler for mer informasjon via www.bygdøynes.no

Ullevål Tårn vant Oslo bys arkitekturpris 2016

Skrevet av Solon Eiendom

Vi er stolte og ydmyke over å ha vunnet Oslo bys arkitekturpris blant sterke finalister. Takk til alle vår samarbeidspartnere, og spesiell takk til Code Arkitekter og Solid Entreprenør. Denne prisen gir oss ytterligere motivasjon til å bygge prosjekter som skiller seg ut – å bygge den foretrukne boligen.

Les mer om prisen her

Foto av Oslo kommune/Sturlason

Ullevål Tårn – en av tre finalister til Oslo bys arkitekturpris 2016

Skrevet av Solon Eiendom

Vi er veldig stolte av at Ullevål Tårn er plukket ut som en av tre finalister til Oslo bys arkitekturpris 2016. Denne prisen henger svært høyt. 13. oktober kåres vinneren blant årets 3 finalister i Oslo rådhus.

Les mer om prisen her:
www.oslo.kommune.no
www.arkitektnytt.no

 

Kolbotn Hage – nå lanseres salgstrinn 4!

Skrevet av Solon Eiendom

Over 70 boliger er allerede soilgt i de tre første salgstrinnene. Nå lanseres prosjektets fjerde og siste salgstrinn med 26 nye selveierleiligheter fra 77-102 kvm. Les mer om prosjektet på www.kolbotnhage.no