Sæter Terrasse WAF-finalist

Skrevet av soloneiendom

Sammen med femten andre boligprosjekter fra hele verden står Sæter Terrasse på den eksklusive listen over finalister i boligprosjekt-klassen. Når festivalen arrangeres i høst, kjemper vårt boligprosjekt på Sæter i Oslo mot blant annet prosjekter i New York, London, Stockholm, Sydney, Kuala Lumpur, Berlin, Beijing og Tehran.  Ta en titt på de andre nominerte her.

Sæter Terrasse er et særpreget og moderne leilighetsbygg som ligger sentralt på Nordstrand i Oslo. Bygget inneholder en næringsdel på bakkeplan og 34 leiligheter i de øvre etasjene. Gjennomgående høy standard, gode lys- og utsiktsforhold, variert materialbruk og vestvendte balkonger er elementer som bidrar til god bokvalitet. Bygget er tegnet av A-lab for Solon Eiendom.

Villa Ask – KOMMER SNART FOR SALG!

Skrevet av Merethe Arnøy

Villa Ask ligger tilbaketrukket i grønne og frodige omgivelser i Askeveien 3 D på Skøyen. Prosjektet består av 15 leiligheter, fra 37 til 112 kvm. Alle leilighetene får store vindusflater og private balkonger eller uteplasser. Toppleilighetene får store takterrasser og generøs takhøyde på opptil 4,3 meter. Felles parkeringskjeller med heisadkomst til leilighetsplan.

Meld din interesse for prosjektet her

Kommer for salg august/september 2017.

Jegerveien 5 – salget er i gang!

Skrevet av Solon Eiendom

I et av byens aller mest eksklusive boområder ligger Jegerveien 5. Eiendommen, som er rett i underkant av 7 mål, har vært i familien Wilhelmsens eie siden den ble fradelt Riis hovedgård i 1916. Nå skal Solon Eiendom utvikle et unikt boligprosjekt på denne fantastiske eiendommen. Foreløpige planer omfatter 10 tomannsboliger og 15 rekkehus.

Meld din interesse for prosjektet her

Utsikten – Nesodden

Skrevet av Solon Eiendom

Endelig!

Etter seks år med regulering kommer nå 24 spektakulære leiligheter for salg på Nesoddens solside. Alle leilighetene får fantastisk utsikt og flotte solforhold. Prosjektet lanseres sommeren 2017! Meld din interesse for prosjektet her

Salgsstart Kollentunet – Voksenkollen

Skrevet av Solon Eiendom

Tirsdag 4. april var det salgsstart i det populære boligprosjektet Kollentunet og suksessen er et faktum!

Interessen har vært overveldende! Vi er ikke kjent med at det noen gang tidligere har vært solgt så mange boliger i Voksenkollen på kun 1 dag.

Les mer på www.kollentunet.no

Skaret – Kolbotn, salget er i gang!

Skrevet av Solon Eiendom

Solon Eiendom fortsetter å utvikle nye og spennende boligprosjekter sentralt på Kolbotn. Skaret, med 61 unike selveierleiligheter fordelt på to bygg er nå for salg.

Les mer på skaret.soloneiendom.no