SALGSSTART – Magasinparken

Skrevet av Solon Eiendom

Endelig er det klart! Nå til helgen er det duket for visning i vårt visningssenter i Ski Magasinleir – Artilleriveien 17.

Onsdag 31.01.18 er det salgsstart med budfrist frem til kl.12.00.

 

Ønsker du å vite mer om prosjektet og tidspunkt for visning – se her

SALGSSTART Utsikten – Nesodden

Skrevet av Solon Eiendom

Førstkommende tirsdag 16. januar er det salgsstart på prosjektet Utsikten på Nesodden.

Visningsbrakken står klar og du er mer enn velkommen til å ta turen innom for en hyggelig prat med vår megler. Han bistår gjerne med å besvare spørsmål og hjelper til med å finne den rette boligen for deg.
Visningstidspunkt er søndag 14. januar kl. 12.00-14.00 og mandag 15. januar kl. 18.00-19.00.

For mer informasjon om prosjektet, se her

Vi søker en prosjektingeniør

Skrevet av Solon Eiendom

Solon Eiendom er en rendyrket boligutvikler innenfor premium segmentet i Oslo og omegn. Vi bygger boliger med høy kvalitet og unik arkitektur. I 2016 vant vi Oslo bys arkitekturpris med prosjektet Ullevål Tårn. Solon Eiendom ble børsnotert i 2016 og er godt posisjonert for videre vekst. I den forbindelse søker vi en ny prosjektingeniør.

Les mer om stillingen her

 

Salgssuksess på Villa Ask

Skrevet av Solon Eiendom

Salgsstarten på Villa Ask gikk som et skudd og nå er det kun 5 leiligheter igjen for salg.

Da det er få slike prosjekter i området er dette en sjelden mulighet. Kunne du tenke deg å bo på Skøyen i grønne, frodige omgivelser? – se her

SALGSSTART Villa Ask – Askeveien 5

Skrevet av Solon Eiendom

Førstkommende mandag, 28. august er det salgsstart på Villa Ask på Skøyen.

Visningsbrakken står klar og du er mer enn velkommen til å ta turen innom torsdag 24.08, lørdag 26.08 og søndag 27.08 for en hyggelig prat med vår megler Vegar. Han bistår gjerne med å besvare spørsmål og hjelper til med å finne den rette boligen for deg.

For mer informasjon om prosjektet og tidspunkt for visninger, se her

Sæter Terrasse WAF-finalist

Skrevet av soloneiendom

Sammen med femten andre boligprosjekter fra hele verden står Sæter Terrasse på den eksklusive listen over finalister i boligprosjekt-klassen. Når festivalen arrangeres i høst, kjemper vårt boligprosjekt på Sæter i Oslo mot blant annet prosjekter i New York, London, Stockholm, Sydney, Kuala Lumpur, Berlin, Beijing og Tehran.  Ta en titt på de andre nominerte her.

Sæter Terrasse er et særpreget og moderne leilighetsbygg som ligger sentralt på Nordstrand i Oslo. Bygget inneholder en næringsdel på bakkeplan og 34 leiligheter i de øvre etasjene. Gjennomgående høy standard, gode lys- og utsiktsforhold, variert materialbruk og vestvendte balkonger er elementer som bidrar til god bokvalitet. Bygget er tegnet av A-lab for Solon Eiendom.

Villa Ask – KOMMER SNART FOR SALG!

Skrevet av Solon Eiendom

Villa Ask ligger tilbaketrukket i grønne og frodige omgivelser i Askeveien 3 D på Skøyen. Prosjektet består av 15 leiligheter, fra 39 til 111 kvm. Alle leilighetene får store vindusflater og private balkonger eller uteplasser. Toppleilighetene får store takterrasser og generøs takhøyde på opptil 4,3 meter. Felles parkeringskjeller med heisadkomst til leilighetsplan.

Meld din interesse for prosjektet her

Kommer for salg august/september 2017.

Jegerveien 5 – salget er i gang!

Skrevet av Solon Eiendom

I et av byens aller mest eksklusive boområder ligger Jegerveien 5. Eiendommen, som er rett i underkant av 7 mål, har vært i familien Wilhelmsens eie siden den ble fradelt Riis hovedgård i 1916. Nå skal Solon Eiendom utvikle et unikt boligprosjekt på denne fantastiske eiendommen. Foreløpige planer omfatter 10 tomannsboliger og 15 rekkehus.

Meld din interesse for prosjektet her