I Sandakerveien 72, mellom Nydalen og Torshov, er det oppført 74 lekre selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper. Boligprosjektet ble ferdigstilt sommeren 2016.

Se alle prosjekter

S72

I Sandakerveien 72, mellom Nydalen og Torshov, bor du sentralt i byen og har enkel tilgang til de fleste offentlige kommunikasjonsmidler. I boligprosjektet S72 er det oppført 74 lekre selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper. Eiendommen ligger i et kvartal som grenser mot Treschows gate, Lillogata og Sandakerveien. Den omkringliggende bebyggelsen utgjør boliger i nord, øst og vest, mens det i sør er kontorlokaler.

I utviklingen av S72 har vi søkt å distansere oss fra områdets øvrige boligprosjekter. Leilighetene vil få meget god standard og vannbåren gulvvarme. Det blir felles garasjeanlegg med heis til alle leilighetsplan. I kjeller blir det også sportsbod til hver leilighet (noen av leilighetene i 1. etasje i hus BC får sin sportsbod ved sitt private hageareal).

Arkitekturen taler for seg selv og leilighetene vil nyte godt av god takhøyde, samt at de store vindusarealene vil skape en flott atmosfære i oppholdssonene. Hver leilighet får sin egen romslige balkong, terrasse og hage eller privat takhage. For å bryte opp fasadene og samtidig skape variasjoner og lekenhet, har arkitektene tegnet inn mange ulike vindusformater og forskjøvet balkongene i forhold til hverandre. Balkongene har ikke rette vinkler og bygges i glass med folie. Disse vil gi spennende speilrefleksjoner i fasaden.

Det er også planlagt et flott felles parkanlegg som vil invitere til bruk året rundt. En fire etasjer høy gjennomgående åpning i det ene bygget slipper inn mye dagslys fra syd og integrerer eiendommen med omgivelsene på en elegant måte.

Påmelding til nyhetsbrev