I den sentrumsnære delen av Ullevål, rett på utsiden av Ullevål Hagebys sydlige hjørne,er det oppført en arkitektonisk perle av et leilighetsbygg. Boligene var innflytningsklare juni 2015 og er vinneren av Oslo bys arkitekturpris 2016.

Se alle prosjekter

Ullevål Tårn

Hver leilighet er unik – ingen av dem er identisk med noen av de andre leilighetene. Det samme gjelder etasjene, hver etasje er utformet på en annen måte enn de øvrige etasjene.

Ullevål Tårn rager åtte etasjer over bakkeplan i tillegg til et underliggende garasjeanlegg. Fra garasjen kan man ta heis direkte til hvert leilighetsplan. Det arkitektoniske uttrykket er helt spesielt. Arkitektene i Code har sammen med Solon Eiendom skapt et byggeprosjekt som er moderne og funksjonell i form, kombinert med fasadematerialer i høy kvalitet.

Prosjektet er godt tilpasset landskap og øvrig bebyggelse omkring. Ullevål Tårn har adresse Nedre Ullevål 5, 0850 Oslo.

Felles for alle leilighetene i Ullevål Tårn er at de er utstyrt med topp moderne og lekre kjøkken fra anerkjente Boform. Baderomsinnredningen kommer fra samme leverandør, og sammen med delikat flislagte vegger og gulv, vil baderommet designmessig fremstå utrolig lekkert.

Påmelding til nyhetsbrev