Sæter Terrasse WAF-finalist

Sammen med femten andre boligprosjekter fra hele verden står Sæter Terrasse på den eksklusive listen over finalister i boligprosjekt-klassen. Når festivalen arrangeres i høst, kjemper vårt boligprosjekt på Sæter i Oslo mot blant annet prosjekter i New York, London, Stockholm, Sydney, Kuala Lumpur, Berlin, Beijing og Tehran.  Ta en titt på de andre nominerte her. […]

Sammen med femten andre boligprosjekter fra hele verden står Sæter Terrasse på den eksklusive listen over finalister i boligprosjekt-klassen. Når festivalen arrangeres i høst, kjemper vårt boligprosjekt på Sæter i Oslo mot blant annet prosjekter i New York, London, Stockholm, Sydney, Kuala Lumpur, Berlin, Beijing og Tehran.  Ta en titt på de andre nominerte her.

Sæter Terrasse er et særpreget og moderne leilighetsbygg som ligger sentralt på Nordstrand i Oslo. Bygget inneholder en næringsdel på bakkeplan og 34 leiligheter i de øvre etasjene. Gjennomgående høy standard, gode lys- og utsiktsforhold, variert materialbruk og vestvendte balkonger er elementer som bidrar til god bokvalitet. Bygget er tegnet av A-lab for Solon Eiendom.