Frøylandsparken – Rekkehus

Fem arkitektonisk attraktive rekkehus i et familievennlig boligområde med parkkvaliteter. Barne- og ungdomsskole barnehager og Frøylandsvatnet ligger like ved. Her ligger alt til rette for gode dager!

Meld interesseSe salgsprospekt

Se alle prosjekter

Nordisk modernisme

De valgte materialene og de stilrene detaljene trer godt frem. Boligene fremstår enkle men uten å være kjedelige. Samtidig er de godt tilpasset landskapet.

Boligene ligger i en skråning som bidrar til at du får godt utsyn fra stuen og spiseplassen i andre etasje. Utvendig vil boligene få en kombinasjon av stående og liggende panel. Sammen skaper dette et stilrent og tidsriktig uttrykk.

Gode uteplasser er viktig og rett utenfor kjøkkendøra finner du en deilig terrasse med god plass til bord og stoler. Her kan du nyte kaffen og rundstykkene i morgensola mens planene for dagen legges. På andre siden av boligen kan du sitte på balkongen og slappe av i kveldsola. Ganske så godt.

Plassen for deg og dine

Boligene har høy arkitektonisk kvalitet samtidig som de er arealeffektive. Dermed er de tilgjengelige for mange – også unge par som har vokst ut av leiligheten og ønsker mer plass. Og som kanskje planlegger å få barn? Ja for dette er et svært barnevennlig område.

Prisliste  Til bildegalleri   Om området   Utomhusplan

Kontakt oss

Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer