Krabbavigå

Krabbavigå blir et lite paradis ved sjøen. Det er attraktive boliger plantet rett i et perfekt rekreasjonsområde. Vi bygger rekkehus som er løst med tanke på størst mulig trivsel for deg som skal bo her. Vi selger i alt syv rekkehus. Tre på 144 m2 og fire på 125 m2. Grunnprinsippene på alle rekkehusene er de samme. For eksempel kan du fra alle boligene gå rett fra kjøkkenet/stuen i første etasje og ut til en fin uteplass. Den ligger mot vest – og dermed gunstig til ift. kveldssol.

Innflyttingsklar januar 2021

Meld interesse
Se salgsprospekt

Se alle prosjekter

Bildegalleri   Om området

Krabbavigå

Dette er en god anledning til å skaffe seg en familiebolig med særpreg og bokvaliteter utenom det vanlige. Nærheten til sjøen er unik – tilgangen til badeplasser og lekeplasser – fiskeplasser og turplasser like så.

Bor du her kan du utforske mye og oppleve masse. Ta turen og se for deg selv.

Rekkehusene har en tidsriktig stil. Kombinasjonen av liggende og stående panel pluss skiftene mellom brede og smalere bord skaper variasjon. Det samme gjør de vinklede fasadene. Summen er et interessant arkitektonisk uttrykk.

Dørfrontene er kjøkkenets ansikt utad

Boligene i Krabbavigå blir levert med kvalitetskjøkken fra Norema. Du kan velge blant tre forskjellige fronter på kjøkken-innredningen – uten tillegg i pris.

Salgsdokumenter

Budskjema   Prisliste   Utomhusplan

Kontakt oss

Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer