Utsolgt!

Krags Vei 4

Solon Eiendom skal utvikle
4 tomannsboliger
i Krags Vei (Holmenkollen).

Salgsstart - 1. kvartal 2018
Byggestart - 3. kvartal 2018
Ferdigstillelse - 4. kvartal 2019

Se hjemmeside Se alle prosjekter

Krags Vei 4

I Krags Vei jobber vi med å utvikle 8 moderne og stilfulle 1/2-part tomannsboliger. Boligene ligger godt plassert på den store tomten. Det er planlagt direkte inngang til boligene fra underjordisk garasjeanlegg, og utvendig kjellertrapp ned til underetasjen. I toppetasjen legges det opp til en stor takterrasse med utsikt mot både fjorden og byen.

Tomten er stor, solrik og ligger i en rolig og barnevennlig gate. Det blir bilfri, med god avstand mellom bebyggelsen som gir mye lys og luft. Samtidig så er beliggenheten sentral, og ligger i umiddelbar nærhet til både byen marka. I en radius innenfor 500 meter finner du barnehager, skoler, idrettsanlegg, butikker og offentlig kommunikasjon.

Det legges opp til romslige etasjeplan på ca. 60 kvm, og planløsninger som skal passe familier med barn i alle aldersgrupper. Boligene vil være tilgjengelig med blant annet 4-5 soverom, 3 bad og 2 stuer. Boligene er på ca. 195 kvm BRA. Målet har vært å utvikle et prosjekt som skal holde gjennomgående god kvalitet, i tråd med målsetningen vår om å levere den foretrukne boligen.

 

For mer informasjon se her