Utsolgt!

Krags Vei 4

Solon Eiendom har utviklet 4 tomannsboliger i Krags Vei (Holmenkollen).

Prosjektet ble ferdigstilt i 2020

Se alle prosjekter

Krags Vei 4

I Krags Vei har vi utviklet 8 moderne og stilfulle 1/2-part tomannsboliger. Boligene ligger godt plassert på den store tomten. Det er direkte inngang til boligene fra underjordisk garasjeanlegg, og utvendig kjellertrapp ned til underetasjen. I toppetasjen er det en stor takterrasse med utsikt mot både fjorden og byen.

Tomten er stor, solrik og ligger i en rolig og barnevennlig gate. Det blir bilfri, med god avstand mellom bebyggelsen som gir mye lys og luft. Samtidig så er beliggenheten sentral, og ligger i umiddelbar nærhet til både byen marka. I en radius innenfor 500 meter finner du barnehager, skoler, idrettsanlegg, butikker og offentlig kommunikasjon.

Det er etasjeplan på ca. 60 kvm, og planløsninger som skal passe familier med barn i alle aldersgrupper. Boligene vil være tilgjengelig med blant annet 4-5 soverom, 3 bad og 2 stuer. Boligene er på ca. 195 kvm BRA. Målet har vært å utvikle et prosjekt som skal holde gjennomgående god kvalitet, i tråd med målsetningen vår om å levere den foretrukne boligen.

 

 

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer