Velkommen til Kronen – en staselig oase med 45 nye selveierleiligheter fra 67 m² til 120 m².

Nyskapende arkitektur preget av godt håndverk, gjennomgående meget god standard og lekre detaljer.

Dette er det siste praktbygget som fullender den unike Magasinparken i Ski. Kronen på verket!

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Kronen

I Kronen får du praktfull arkitektur preget av godt håndverk, gjennomgående meget god standard og lekre detaljer. Stor romhøyde, gode planløsninger og frodige uterom. Kronen ligger flott plassert i attraktive og livlige Magasinparken i Ski!

Code arkitekter sin ambisjon har vært å utvikle et svært gjennomarbeidet bygg med presis og robust detaljering innvendig så vel som utvendig. Dette får en best til i eksteriøret med bruk av treverk. Yttervegger og undersider av alle utkragete bygningsdeler skal kles med trepanel som beises i en farge med varm og gylden lød. Slik materialbruk er uvanlig for byggeri i denne størrelsen og gjør at Kronen vil fremstå som en stor, skulpturell trestruktur på avstand.

På nært hold ønsker de at bygget skal fremstå som gjennomsnekret og preget av godt håndverk. Balkonger og terrasser har rekkverk av glass som gir maksimalt utsyn og en liten brystning nederst som følger vinduenes underkant. En sokkel av bordforskalet betong gir bygget en solid overgang mot varierende terrengnivå og ulike overflater på bakkeplan.

Kronen er et tårnbygg med 8 boligetasjer som i stor grad varierer innbyrdes. Vekselvis utkragete bygningsvolum i ett plan fungerer som terrasse i ovenforliggende plan og gjør at det oppstår et mangfold av inntrukne og utstikkende oppholdsrom både utendørs og innendørs.

Volumoppbyggingen gjør samtidig at samtlige boenheter får fasader i flere retninger, de fleste med oppholdsrom med store hjørneglassfelt. De 45 boenhetene har størrelser fra ca. 67m² til ca. 120m², stor romhøyde og planløsninger med gode møbleringssoner.

Uterommene kommer i mange former og i alle retninger. Mange av dem vil med to omsluttende vegger og tak være lune steder som man kan møblere som en forlengelse av tilliggende oppholdsrom. Alle boenhetene har inngang fra felles trapp- og heiskjerne som også går til felles parkeringskjeller for bil, sykkel og boder.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer