Myklebust eneboliger

Like ved Tananger sentrum skal vi bygge tre stilfulle eneboliger med klassiske saltak — men på en moderne måte. De romslige boligene går over tre etasjer og har fire soverom med mulighet for å innrede et femte. Dette er et veletablert område med kort vei til alle butikker og servicetilbud hverdagen er avhengig av.
Prospekt Prisliste Meld interesse Se alle prosjekter

Myklebust eneboliger

— klassisk og romslig

Boligene er tegnet av Stav Arkitekter og kjennetegnes av moderne arkitektur med klassiske løsninger. Etasjene er løst med tanke på god flyt i hverdagen, og de inviterer den enkelte beboer til å finne sin måte for å skape gode innerom.

I første etasje er det en stor stue- og kjøkkenløsning. Her er det mulig å dele av til et ekstra soverom. I tillegg er det gang og bad.

Andre etasje domineres av tre gode soverom og bad. Tredje etasje byr på en romslig stue med plass til TV og arbeidsplass samt soverom nummer fire. Sist, men ikke minst, her er det også utgang til en herlig takterrasse.

Romslige hager byr på gode uteplasser for lek og hygge. To gode uteboder sørger for nødvendig lagringsplass. Og tenk hvor godt det er med egen garasje på tomten. Boligene får også et skjermet og godt inngangsparti mellom den ene boden og garasjen. Disse boligene har det meste!

Myklebust er preget av flott natur og er et barnevennlig område hvor det er lett å få gode naboer og nye venner. Tananger sentrum og havnen er også en spasertur unna. Her finner du alt du trenger i hverdagen, fra fiskeutsalg til dagligvarer, bakeri og frisør. I tillegg er det kort vei til svømmehall, fotballbaner og lysløype. Og i sjøbadet er det mulig å ta seg frisk kveldsdukkert.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.