Øygarden

11 familievennlige rekkehus fra 96 m2 til 117 m2. Boligene ligger i randsonen mellom by og natur. Her kan man skaffe seg en attraktiv bolig med gode solforhold i et grønt og fredelig område med kort vei til det aller meste.
Velkommen til påmeldingsvisning tirsdager fra kl. 08:00 til 20:00

Prisliste Salgsprospekt

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Til bildegalleri   Om området

Rekkehus i grønne og solrike omgivelser

Det er lett å finne roen når det er godt og stillerundt deg og bilene nærmest er fraværende til du går ned i parkeringsanlegget under rekkehusene. På Øygarden kan du senke skuldrene og la barna dine leke trygt.

Det er i alt 11 rekkehus på Øygarden. Terrassene ligger sørvestvendt. Med andre ord: Meget gunstige solforhold. Ikke bare på den sørvestvende terrassen men også ved inngangspartiet når solen står opp. I tillegg til de 11 rekkehusene kommer det også en leilighets-blokk med 20 leiligheter på Øygarden. Denne blir liggende nordøst for rekkehusene. Parkeringsanlegget har innkjøring under leilighetsblokken. Og i forkant av denne ligger det en flott lekeplass med blant annet spennende klatrestativ.

Dørfrontene er kjøkkenets ansikt utad

Boligene på Øygarden blir levert med kvalitetskjøkken fra Norema. Du kan velge blant tre forskjellige fronter på kjøkken-innredningen – uten tillegg i pris.

 

Salgsdokumenter

Budskjema   Utomhusplan

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer