Paradis Brygge

Paradis Brygge i Stavanger består av ca 250 leiligheter fra 42 til 170 kvm fordelt på 11 hus.

Prosjektet ligger solrikt til rett i sjøkanten ved Hillevågsvannet mellom bydelene Våland og Storhaug.

Fase 1 var en salgssuksess.
Nå er salget i gang i fase 2.

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Paradis Brygge

Like i sjøkanten ved Hillevågsvannet bygger vi elleve småblokker med ca 210 leiligheter.

Paradisområdet blir svært innholdsrikt med en god miks av bolig, næring og et variert servicetilbud. Boligene er sentrumsnære men likevel fredelig plassert langs sjøpromenaden ut mot fjorden.

Hvor lenge har du drømt om egen kajakk? På Paradis Brygge er det bare å bære kajakken ned til bryggen og legge i vei. Man bor i tillegg like ved togstasjon og handlesenter, og bare en frisk spasertur til torget i Stavanger. Beliggenheten er intet mindre enn unik.

Leilighetene — som i hovedsak er hjørneleiligheter – har gode balkonger, raus takhøyde og store vinduer mot himmel og hav.

Det leveres kvalitetsprodukter som HTH-kjøkken, enstavsparkett i alle leiligheter over 90 kvm, inntrukne balkonger med trekledning og royalimpregnert gulv, og fliselagte bad.

Mange av leilighetene har gode solforhold og fantastisk utsikt enten mot fjorden og Ryfylke, eller vestover mot Våland.

Byggene samler seg rundt gårdsrom, og alle inngangsdører ender ut mot grønne uterom med benker, bed, blomster, busker og trær. Et skjermet miljø hvor det er hyggelig å omgås naboene. Paradis Brygge preges av skrå takflater og er en moderne tolkning av den tradisjonelle trehusbebyggelsen på Våland og Storhaug. Dette er spennende og fremtidsrettet arkitektur.

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer