I Radarveien 87 det bygges syv nye boliger fra ca 162 til 181 kvm, som både er familievennlige, ultra-sentrale og har fjordutsikt. Pris på enhetene er fra 12 900 000 til 13 800 000 kr.

Registrer din interesse å få informasjon om prosjektet og salgsprosessen.

Meld interesse Se alle prosjekter

Radarveien 87

Flytter du til Radarveien 87 med familien din, vil dere ikke bare få tilgang til splitter nye boliger med glitrende utsikt. Dere vil også bo et steinkast unna alt man kan ønske seg for skole, handel og fritid. Lambertseter senter byr på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopol. Her finnes det også både kino, bibliotek og treningssentre. Dessuten ligger Lambertseter T-banestasjon på veien dit, så hvis du heller foretrekker å dra til byen er det bare å dra frem Ruter-appen.

De to tomannsboligene har fra 166 m2 til 187 m2 med boltreplass, over tre plan. Med minimum 4 soverom, stor stue-/kjøkkenløsning og godt med andre arealer, sier det seg selv at her får man god plass. Husene har en god og gjennomtenkt planløsning som åpner for flere bruksmuligheter, og appellerer til familier med behov for fleksible løsninger der ulike generasjoner kan få spillerom. Dessuten er det lett å snike seg ut, for de store terrassene går rett ut på plenen.