Rosenlund

Sammen med Trodahl Arkitekter har vi gleden av å lansere vårt nye eksklusive byvillaprosjekt i hjertet av Sandnes. I Rosenlund vil du få villafølelsen med 60 flotte leiligheter i gjennomført høy standard. Leilighetene er fra ca. 55 kvm til 160 kvm og fordelt på seks flotte leilighetsbygg.

Første salgstrinn består av to hus med kun 9 leiligheter i hver. Ta kontakt med megler for å sikre deg villafølelsen i dag.

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Rosenlund

Svært få eiendommer kan kategoriseres både som sentrale og idylliske. Noen perler finnes der ute, Rosenlund er en av disse. Akkurat her, i et etablert villastrøk, har akkurat en slik boligeiendom under utvikling i Sandnes. Med på laget er de lokale arkitektene i Trodahl Arkitekter.

Prosjektet vil bestå av 60 selveierleiligheter fordelt på seks flotte leilighetsbygg på opptil seks etasjer samt underliggende bod- og garasjeanlegg. Her vil det være et fint utvalg av innholdsrike boliger fra ca. 55 til 160 kvm, med mange varianter imellom. Det vil i tillegg være tilgang til flotte fellesarealer med treningsrom, kjøkken og gjestehybler for å nevne noe.

Ta kontakt med megler i dag!