Utsolgt!

Solon Eiendom har i samarbeid med Kritt Arkitekter utviklet 74 leiligheter i Sandakerveien 72 (Nydalen)

Boligprosjektet ble ferdigstilt sommeren 2016.

Se alle prosjekter

S72

I Sandakerveien 72, mellom Nydalen og Torshov, bor du sentralt i byen og har enkel tilgang til de fleste offentlige kommunikasjonsmidler. I boligprosjektet S72 er det oppført 74 lekre selveierleiligheter fordelt på to bygningskropper. Eiendommen ligger i et kvartal som grenser mot Treschows gate, Lillogata og Sandakerveien. Den omkringliggende bebyggelsen utgjør boliger i nord, øst og vest, mens det i sør er kontorlokaler.

I utviklingen av S72 har vi søkt å distansere oss fra områdets øvrige boligprosjekter. Leilighetene har fått meget god standard og vannbåren gulvvarme. Det er felles garasjeanlegg med heis til alle leilighetsplan. I kjeller er det også sportsbod til hver leilighet (noen av leilighetene i 1. etasje i hus BC har sin sportsbod ved sitt private hageareal).

Arkitekturen taler for seg selv og leilighetene vil nyte godt av god takhøyde, samt at de store vindusarealene vil skape en flott atmosfære i oppholdssonene. Hver leilighet har sin egen romslige balkong, terrasse og hage eller privat takhage. For å bryte opp fasadene og samtidig skape variasjoner og lekenhet, har arkitektene tegnet inn mange ulike vindusformater og forskjøvet balkongene i forhold til hverandre. Balkongene har ikke rette vinkler og bygges i glass med folie. Disse vil gi spennende speilrefleksjoner i fasaden.

Det er et flott felles parkanlegg som invitere til bruk året rundt. En fire etasjer høy gjennomgående åpning i det ene bygget slipper inn mye dagslys fra syd og integrerer eiendommen med omgivelsene på en elegant måte.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer