Ski Tårn av R21 består av 43 leiligheter fra 51 kvm til 160 kvm fordelt på åtte boligplan.

I dette tårnbygget presenteres for første gang i Magasinparken boliger med hybelmulighet.

Leilighetene gis varige romlige kvaliteter, i form av fleksibilitet, gode romhøyder, store dobbelhøye balkonger og dagslys fra flere sider.

Se hjemmeside Se alle prosjekter

Ski Tårn av R21

R21 arkitekter sitt arkitektonisk praktfulle tårn med 43 boliger på 51 til 160 kvm går over åtte boligplan.

I dette tårnbygget presenteres for første gang i Magasinparken boliger med hybelmulighet. Byggingen pågår og ferdigstillelse av R21-tårnet blir i perioden 01.09.2022 til 01.12.2022.

Ski Tårn av R21 er planlagt innenfra og ut. Leilighetene gis varige romlige kvaliteter, i form av fleksibilitet, gode romhøyder, store dobbelhøye balkonger og dagslys fra flere sider.

Uteplassene blir  integrert i fasadene og oppleves som intime og lune. Stort fasadeareal gir fleksibilitet i planene samt lys og utsyn i flere retninger. Alle leilighetene er hjørneleiligheter. Kjøkkenet er gitt en sentral plassering og er omkranset av oppholdsrom og soverom. Dette gjør det enkelt å endre leiligheten i takt med ulike livssituasjoner.

Ski Tårn av R21 vil inngå i et helhetlig landskap med flere tårnbygg. Det er viktig å forholde seg bevisst til helheten huset er en del av for å best mulig utnytte potensialet som stedet gir. Dette skjer både i form og materialbruk. Husets form kommer som et resultat av den interne plasseringen mellom tre andre leilighetsbygg.

Prosjektet får også en materialpalett som forsterker den helhetlige ideen om tidløs og varig arkitektur der alle husene med hver sin unike egenart skal spille sammen.

En optimal fordeling av boligtyper sikrer et variert og stabilt bomiljø. Alle leilighetene har kvaliteter som gjør at man kan og forhåpentlig vil bo her over lang tid. Et godt naboskap forutsetter også tilrettelegging av attraktive møteplasser. Ski Tårn av R21 får rause og gode fellesarealer, et inviterende inngangsparti og stort trapperom med overlys i trappeøyet. Det skal være godt å komme hjem, og på besøk.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer