Skogsnaret er et nytt nabolag med 72 rekkehus og 3 kjedede eneboliger som skal bygges langs et skogholt mellom etablerte småhusområder i Ås og Ski. Skogsnaret er et glimrende alternativ om en vil bo i en solrik familiebolig med kort vei til alt, egen hage og frodige fellesområder. Nabolaget består av familieboliger mellom ca 108 – 157 m2.

Meld interesse Se alle prosjekter

Skogsnarveien

Skogsnaret er et nytt og attraktivt nabolag som skal bygges langs et skogholt i grensen mellom Ås kommune og Ski. Ideen bak prosjektet er å transformere et tidligere industriområde til å bli en del av den omkringliggende småhusbebyggelsen, forbundet med et nett av hyggelige boliggater.

Nabolaget består av familieboliger organisert i grupper på to og fire. Boligene, som er utviklet sammen med R21 arkitekter, er kun to etasjer høye noe som gjør rommene mellom husene lyse og solrike. Boligene får vakker, tidløs og gjennomarbeidet arkitektur med spesielt fokus på brukbarhet, materialer og detaljer. Husene får gode romlige kvaliteter med himlingshøyder utover det normale.

I boliggatene kan man slå av en prat med naboen og bilen kan kjøres frem til døren om man tar hensyn til de som går og sykler. Alle boliger har kjøkken og oppholdsrom i første etasje som sømløst glir over i egen hage. At boligene kun bygges over to plan gjør de lettvinte å bo i, samtidig som at boligene får gode fasadebredder som sikrer rikelig med sol og dagslys. Utenfor hagen finner en felles lekeplasser og parker som binder nabolaget sammen og skaper sosiale møteplasser. Skogsnaret ligger også, som navnet forteller, tett på skogen med attraktive og grønne forbindelser til områdene rundt.

Registrer din interesse allerede i dag og bli holdt orientert frem mot salgsstart.