Sporafjell Eneboliger

På toppen av Verdalen like utenfor Klepp sentrum ligger innbydende Sporafjell. Her bygger vi seks attraktive eneboliger med gjennomført kvalitet, praktiske løsninger og gode muligheter for å gjøre tilpasninger til familiens ønsker og behov. Utforsk de stilrene eneboligene som byr på praktiske løsninger og stor boglede.


Prospekt Meld interesse Se alle prosjekter

Sporafjell Eneboliger

— livskvalitet i hver kvadratmeter

Det handler om følelsen av å komme inn i sin egen enebolig. Å være herre — og frue, selvsagt — i eget hus. Det er gleden over å kunne skape en egen «verden» for familien — trygge rammer i en god hverdag. Alt dette legger eneboligene på Sporafjell til rette for.

De seks eneboligene er tegnet av Stav Arkitekter. Her er det lagt vekt på å skape et spennende uttrykk. Blant annet har eneboligene med en blanding av stående og liggende kledning. En harmonisk fargepalett bidrar også til å skape variasjon husene i mellom.

I første etasje er det en stor stue- og kjøkkenløsning på over 50 kvm. Deler av dette arealet kan gjøres om til et ekstra soverom. I denne etasjen er det også entré og bad, og det er en bi-inngang med direkte adkomst til vaskerom noe som er svært praktisk. Sportsboden på 5 kvm har plass til diverse utstyr.

I andre etasje er det en stue på rundt 25 kvm samt tre soverom og bad. Det er mulig å lage fire soverom dersom det er behov for det. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong. Det er også utgang til en stor og god takterrasse som ligger over garasjen. I begge etasjer sørger store vindusflater for å bringe mye lys inn i boligen.

Det er mulig for den enkelte kjøper å gjøre tilpasninger. Det er blant annet med mulighet for fire soverom i andre etasje. Det er også mulig å gjøre dette til tilgjengelige boliger.

Velkommen til Sporafjell — et attraktivt område med kort vei til butikker og servicetilbud, strender og turområder som for eksempel Kleppeloen, Borestranda, Jærhagen, Håland og så videre.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.