Sporafjell

Seks tomannsboliger fra 121 m2 til 135 m2. Like utenfor Klepp sentrum ligger vakre Sporafjell. Her kan du få boliger til en gunstig pris. Gjennomført kvalitet og gode løsninger i et svært attraktivt område. Gode solforhold i hage og godt med gjennomgående lys inne. Veien er kort til både natur og bysentre. Og ikke minst kort vei til skole og barnehager. Velkommen til påmeldingsvisning tirsdager fra kl. 08:00 til 20:00.

Innflyttingsklar nå!

Prisliste Salgsprospekt

Prisliste Salgsprospekt Meld interesse Se alle prosjekter

Til bildegalleri Om området

Harmonisk helhet

Boligene har et moderne arkitektonisk uttrykk med et stilrent formspråk. Vi har sørget for å gi fasadene symmetriske former som gjenspeiler hvor de forskjellige boligene begynner og slutter. Dette er med på å skape variasjon og harmoni.

To viktige faktorer for å trives i en bolig er opplevelsen av gode rom med mye lys. Derfor har vi lagt vekt på å oppnå dette. Vi har unyttet de tilgjengelige kvadratmeterne og sørget for å ta vare på beliggenhetens tilfang av sollys. Det gir trivsel både inne og ute. Som alltid har vi gjort alt for å utnytte både tomt og boligareal best mulig. Det er lagt opp til luft mellom boligene og alle har tre frie fasader. Vestvendt og skjermet uteplass legger til rette for et godt uteliv. På østsiden strømmer morgensolen inn på kjøkkenet.

Drømmestart på familielivet

På Sporafjell har vi lagt vekt på å utvikle moderne og stilrene boliger med praktiske løsninger. Dermed passer de nye boligene til mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en og to og tre barn. Her er det god plass til barn ungdom og voksne!

 

Salgsdokumenter

Budskjema  Utomhusplan

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer