Utsolgt!

Sporafjell

Seks tomannsboliger fra 121 m2 til 135 m2. Like utenfor Klepp sentrum ligger vakre Sporafjell. Gjennomført kvalitet og gode løsninger i et svært attraktivt område med gode solforhold i hage og godt med gjennomgående lys inne.

Prosjektet er utsolgt


Se alle prosjekter

Sporafjell

Harmonisk helhet

Boligene har et moderne arkitektonisk uttrykk med et stilrent formspråk. Vi har sørget for å gi fasadene symmetriske former som gjenspeiler hvor de forskjellige boligene begynner og slutter. Dette er med på å skape variasjon og harmoni.

To viktige faktorer for å trives i en bolig er opplevelsen av gode rom med mye lys. Derfor har vi lagt vekt på å oppnå dette. Vi har unyttet de tilgjengelige kvadratmeterne og sørget for å ta vare på beliggenhetens tilfang av sollys. Det gir trivsel både inne og ute. Som alltid har vi gjort alt for å utnytte både tomt og boligareal best mulig. Det er lagt opp til luft mellom boligene og alle har tre frie fasader. Vestvendt og skjermet uteplass legger til rette for et godt uteliv. På østsiden strømmer morgensolen inn på kjøkkenet.

Drømmestart på familielivet

På Sporafjell har vi lagt vekt på å utvikle moderne og stilrene boliger med praktiske løsninger. Dermed passer de nye boligene til mennesker i ulike faser av livet. Fra unge førstegangsetablerere til familier med både en og to og tre barn. Her er det god plass til barn ungdom og voksne!

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.