På denne flotte og solrike tomten i Lørenskog, i umiddelbar nærhet til helårsarenaen SNØ, skal vi sammen med våre gode samarbeidspartnere i arkitektfirmaet A-LAB utvikle nok et boligprosjekt.

Se alle prosjekter

Vårstigen

I Vårstigen planlegges det for 4 eneboliger tegnet av anerkjente A-LAB. Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Haneborg i Lørenskog kommune. Det er kort skolevei og nærhet til barnehager, offentlig transport og varierte servicetilbud. Ellers er Haneborg omgitt av naturskjønne friområder, blant annet rundt Skjettenkollen. Om sommeren kan du legge turen til Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med langgrunn badeplass.

Like bortenfor eiendommen er verdens råeste helårsarena for snøopplevelser – SNØ. Parken vil har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget holder åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog, og det er ca. 7-8 minutter til Hanaborg stasjon med holdeplass for begge. Med bil fra Haneborg tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.