Hva blir egentlig Magasinparken i Ski som alle snakker om?

I Ski vokser en helt ny bydel frem, med et ambisjonsnivå du skal lete lenge etter. Hvert hus er fullt av særpreg, og ingen av dem er like. Og i midten vil beboerne få park, restaurant og kulturbygg.

3 min lesetid

Publisert

Vårt mål er at Magasinparken skal bli et sted hvor fremtidens arkitektur-studenter drar på studietur – og beboerne elsker nabolaget sitt. Allerede før Magasinparken står ferdig, ser vi at vi er i ferd med å lykkes.

Boligprosjektet en kort spasertur fra Ski sentrum er ment å bli noe helt spesielt: De 14 byggene er tegnet av de fire anerkjente arkitektene Code, A-Lab, Reiulf Ramstad og R21 – og hvert prosjekt har sin unike identitet.

Det blir blant annet Urban Villas, en hengende hage og fem ulike tårnbygg. I midten kommer et romslig parkanlegg med fredede bygninger hvor det er planer om restaurant, paviljong og gallerier eller andre kulturlokaler.

Unik sjanse
At hvert eneste bygg i Magasinparken får en helt unik utforming, har gjort prosjektet mer komplisert å bygge. For beboerne vil mangfoldet derimot være et udelt gode.

Mangfold rent generelt er kjennetegnende for gode bomiljøer. Både bygg, leiligheter og beboere må få ha sin egenart. Vi tror at få, om noen, liker å sitte på balkongen og titte over på en kopi av sitt eget hjem.

Magasinparken skal bli det fineste som er bygd i Ski, og stedet du aller helst ønsker å bo. Derfor lager vi både gode boliger og gode møteplasser, slik at alt ligger til rette for et godt naboskap.

Tom André Svenning-Gultvedt
Utviklingsdirektør

Handler om identitet
Vi i Solon vil at folk skal være stolte av å bo i Magasinparken. Allerede nå ser vi at folk i Ski går søndagstur dit for å kikke, og på visning dukker det ofte opp gjester som jobber aktivt for å få familiemedlemmer eller venner inn i dette særegne prosjektet. Det har blitt en attraksjon i nærområdet.

Et boligområde med store ambisjoner
Vi har store ambisjoner for området vi har utviklet i Ski. Vi drømmer om at om 10 år skal arkitektstudenter dra til Magasinparken på studietur. Det sier noe om ambisjonsnivået vårt.

Dette er ikke et sted hvor vi skal snu på den siste kronen for å bli ferdige. Vi bygger kvalitet for fremtiden hvor filosofien er å selge godt uavhengig av temperaturen i markedet. Når Solon Eiendom bygger i området vil vi at folk som etablerer seg vil velge oss fremfor andre boligprosjekter fordi vi skaper unike bosteder med meget høy kvalitet.

Ski Tårn av Reiulf Ramstad Arkitekter
I juni vil Magasinparkens «fyrtårn» stå klart, og det er fortsatt noen få muligheter for å bli en av byggets stolte boligkjøpere. Bygget i seg selv er helt fantastisk flott, og arkitektene har ikke spart på noe hverken innvendig eller utvendig i utformingen. Bla i prospektet nedenfor eller les mer om Ski Tårn av RRA her.


Interessert i Magasinparken?

Ønsker du å lese mer om Magasinparken og de ulike boligprosjektene? Se Magasinparkens nettside for full oversikt, eller se hvilke boliger som fortsatt er til salgs i Magasinparkens boligvelger.

Ski Tårn av RRA i Magasinparken - Ski
Magasinhagen i Magasinparken - Ski
1 / 3