Hvem er vi i Solon?

Vi er Solon, en eiendomsutvikler som er opptatt av å levere boliger med unik arkitektur og gode bokvaliteter. Gjennom våre fire kontorer i Norge, utvikler vi boliger i og rundt de største byene.
  • 2023 02 10 Solon 0769 3 2f

Hvert enkelt prosjekt skal være unikt, og hver enkelt tomt skal utvikles til å få en viktig plass og verdi i lokalsamfunnet. Vi stedstilpasser våre prosjekter slik.

Hvem er vi?

Solon Eiendom ble etablert i 2008 og gjennom 15 år har vi jobbet oss opp til å bli en av de største boligutviklerne i Norge. 

Vi jobber med å skape boliger og boligområder fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel, og vårt mål er å levere noe som skiller seg ut og som både vi og boligkjøper kan være stolte av i mange år.

Hvert enkelt prosjekt skal være unikt, og hver enkelt tomt skal utvikles til å få en viktig plass og verdi i lokalsamfunnet. Vi stedstilpasser våre prosjekter slik at de harmonisk gjenspeiler nærområdet, ikke alltid for enhver pris å profittmaksimere hvert prosjekt.

Vi ønsker å være en foretrukken samarbeidspartner for alle leverandører og håndverkere og tror på at et godt samarbeidsklima mellom totalentreprenør, underentreprenør, arkitekt, eiendomsmegler og grunneier er avgjørende for å kunne levere høy kvalitet hver gang.

Vi er opptatt av bærekraft og støtter lokale organisasjoner og lag der vi bygger for å sikre trygge rammer og et godt sosialt nærmiljø.

Et løfte om kvalitet

Et prosjekt som er signert Solon, er et løfte om kvalitet, egenart og god, helhetlig arkitektur. Fra bærekraftige, arkitektoniske løsninger til små detaljer i materialene vi velger og landskapsutformingen. Vi jobber hele tiden for å levere det lille ekstra som skiller oss fra resten, en unik signatur. 

Det handler ikke bare om menneskene som jobber hos oss, men også menneskene vi velger å samarbeide med. 

Vi har tro på at tette bånd med ledende arkitekter, LARK og entreprenører, gjør at vi er bedre rustet til å levere kan kvalitet i alle ledd — fra prospekt til prosjekt. 

Vi ønsker å bygge boliger som vi kan være stolte av, og vi er opptatt av at våre samarbeidspartnere har den samme ambisjonen.

2023 02 10 Solon 13697 2f

Vår ambisjon er å skape boliger som skiller seg ut i mengden. Den foretrukne bolig i det området vi bygger.

  • Bygdøynes – tidløs eleganse
  • Villa Ask av Reiulf Ramstad Arkitekter om natten
  • Urban Villas – Boliger med Tegldetaljer i Ski
  • 1258 08 SOL e 12 Facade North West M R01 1500x1000
  • 1258 08 SOL e 05 Balconies N R01 1500x1000
  • Bygdøy Siste Modul 3
  • A lab Eksteriør 4
  • Magasinparken Leilighet oppganger14