Hvem er vi i Solon?

Vi er Solon, en eiendomsutvikler som er opptatt av å levere boliger med unik arkitektur og gode bokvaliteter. Gjennom våre fire kontorer i Norge, utvikler vi boliger i og rundt de største byene.
  • 2023 02 10 Solon 0769 3 2f

Hvert enkelt prosjekt skal være unikt, og hver enkelt tomt skal utvikles til å få en viktig plass og verdi i lokalsamfunnet. Vi stedstilpasser våre prosjekter slik.

Hvem er vi?

Solon Eiendom ble etablert i 2008. Vi har siden den gang etablert oss som en betydelig utvikler av attraktive småhus og leilighetsprosjekter i de største regionene i landet. Vi jobber med å skape boliger og boligområder fra uregulert tomt til overlevering av nøkkel, og vårt mål er å levere noe som skiller seg ut og som både vi og boligkjøper kan være stolte av i mange år.

Hvert enkelt prosjekt skal være unikt, og hver enkelt tomt skal utvikles til å få en viktig plass og verdi i lokalsamfunnet. Vi stedstilpasser våre prosjekter slik at de harmonisk gjenspeiler nærområdet, ikke alltid for enhver pris å profittmaksimere hvert prosjekt.

Vi ønsker å være en foretrukken samarbeidspartner for alle leverandører og håndverkere og tror på at et godt samarbeidsklima mellom totalentreprenør, underentreprenør, arkitekt, eiendomsmegler og grunneier er avgjørende for å kunne levere høy kvalitet hver gang.

Vi er opptatt av bærekraft og støtter lokale organisasjoner og lag der vi bygger for å sikre trygge rammer og et godt sosialt nærmiljø.

Et løfte om kvalitet

Et prosjekt som er signert Solon, er et løfte om kvalitet, egenart og god, helhetlig arkitektur. Fra bærekraftige, arkitektoniske løsninger til små detaljer i materialene vi velger og landskapsutformingen. Vi jobber hele tiden for å levere det lille ekstra som skiller oss fra resten, en unik signatur. 

Det handler ikke bare om menneskene som jobber hos oss, men også menneskene vi velger å samarbeide med. 

Vi har tro på at tette bånd med ledende arkitekter, LARK og entreprenører, gjør at vi er bedre rustet til å levere kan kvalitet i alle ledd — fra prospekt til prosjekt. 

Vi ønsker å bygge boliger som vi kan være stolte av, og vi er opptatt av at våre samarbeidspartnere har den samme ambisjonen.

2023 02 10 Solon 13697 2f

Vår ambisjon er å skape boliger som skiller seg ut i mengden. Den foretrukne bolig i det området vi bygger.

  • Bygdøynes – tidløs eleganse
  • Villa Ask av Reiulf Ramstad Arkitekter om natten
  • Veslebukta 03
  • Bygdøy Siste Modul 3
  • Ski Tarn R21 24
  • Ski Tarn R21 09
  • Ski Tarn RR 36
  • Urban Villas 29
  • Ski Tarn A Lab 33