Første møte med Solons prosjekter ble en real opptur

Jørgen Stavrum tiltrer jobben som ny CEO i selskapet i juni. Hans første omvisning på et av Solons prosjekter ble Magasinparken hvor han ble mektig imponert over hva vi har klart å realisere sammen med de fire anerkjente arkitektkontorene.

3 min lesetid

Publisert

Onsdag ble det kjent at Jørgen Stavrum tiltrer som ny CEO i selskapet før sommeren. 48- åringen er utdannet arealplanlegger fra NMBU og har jobbet med boligutvikling i Oslo og Østlandet i over 20 år.

Jørgen har jobbet med alle fasene innen eiendomsutvikling som tomtekjøp, utvikling og gjennomføring i bl.a. Skanska, PEAB, Höegh Eiendom, Fornebu Utvikling og OBOS.

Ved flere anledninger har han brukt Solon sine prosjekter som inspirasjon og rettesnor i eget arbeid.

Solon Eiendom fremstår i mine øyne som nyskapende og modig, og boligene de har bygget har fanget oppmerksomheten til en hel bransje. Fokuset på god arkitektur og kvalitet i detaljer som folk er opptatt av, mener jeg har gitt et forsprang og en tydelig identitet som skiller seg positivt ut.

Jørgen Stavrum
CEO, Solon Eiendom

Stolt av det vi har levert i hjemkommunen

Allerede før han tiltrer i jobben, fikk han muligheten til å bli med på et pressetreff i signalprosjektet Magasinparken. Sammen med journalister fikk de beskue Ski fra prosjektets høyeste bygg, Ski Tårn av Reiulf Ramstad. En real opptur og et av prosjektets mest unike bygg med tanke på utformingen som minner om et fyrtårn smykket i kobberliknende materiale.

Jørgen har selv bodd i Nordre Follo i over 14 år med familien, og er imponert over hvordan Solon har hevet området de siste årene.

– Solon har satt sitt preg på Follo og spesielt Kolbotn gjennom flere gode og unike boligprosjekter med egenart. Det Solon har gjort her i Magasinparken vil løftet stedet betydelig. Det er flotte prosjekter med litt annerledes arkitektur. Prosjekter som dette beskriver Solon sin måte å jobbe på og var en av grunnene til at jeg ønsket å jobbe her, forteller Jørgen.

Se utvalgte Solon- prosjekter i Nordre Follo

Skaret - Kolbotn
Kolbotn Hengende Hage - Kolbotn
Kobotn Hengende Hage - Kolbotn
Kolbotn Hage - Kolbotn
Urban Villas i Magasinparken - Ski
Urban Villas i Magasinparken - Ski
Magasinparken - Ski
Storebukta - Kolbotn
Storebukta - Kolbotn
default
Dyst - Ås
Dyst - Ås
Kronen i Magasinparken - Ski
Magasinhagen i Magasinparken - Ski
Ski Tårn av R21 i Magassinparken - Ski
Ski Tårn av RRA i Magasinparken - Ski
Ski Tårn av A-lab i Magasinparken - Ski
1 / 3

Rask oppstart

Om en snau måned er Jørgen på plass i Solons lokaler, og allerede har han begynt å sette seg inn i prosjektene og selskapet. Med på laget får han en dyktig gjeng som virkelig deler passion for å skape boliger med unik identitet og arkitektur i hele landet.

– Jeg ser frem til å utvikle flere gode prosjekter her i Stor- Oslo, men ser også frem til å lære mer om våre andre markeder både i Midt, Sør og Vest. Spesielt satsingen på Trondheim som ble kjent i mars ligger midt hjerte nær, da jeg opprinnelig kommer fra Malvik i Trøndelag, avslutter han.

Vi i Solon ser frem til å få Jørgen på plass og setter pris på at en allerede før sommeren får kommet i gang med å sette fart og en enda tydeligere retning for selskapet i fremtiden.

Urban Villas i Magasinparken - Ski
1 / 3