På Bystranda Blå byr vi på et spennende og variert utvalg av topp moderne leiligheter med god takhøyde, lekker innredning og høy bo-kvalitet.

Hele 248 leiligheter fra 39 - 193 kvm er nå klare for innflytting.Se hjemmeside Se alle prosjekter

Bystranda Blå

Etter mange års målrettet utvikling har Tangen forvandlet seg fra et slitent industriområde til å bli Kristiansands kanskje mest attraktive bomiljø. Sentralt, urbant og moderne. Og samtidig idyllisk, grønt og maritimt. Hele pakka. Og denne gang har vi ikke spart på noe. For Bystranda Blå har alt.

Bystranda Blå har nå 248 innflyttingsklare leiligheter i 4 bygg med størrelser fra 39 – 193 kvm.

De fleste leilighetene er gjennomgående med store vindusflater for maksimal glede av sol, lys og utsikt, enten det er mot innseilingen med Oksøy og Byfjorden, elvebredden med lakseelva Otra eller båthavna og livet på Bystranda.

Grønn park, lys strand og blått vann på tre sider – lakseelva Otra, Bystranda og innseilingen til Byfjorden. Det er med stolthet vi presenterer deg for Bystranda Blå. All infrastruktur, alle veier og parkområder er nå ferdigstilt. BRG/Kruse Smith er hovedentreprenør, og det prisbelønte Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb AS, nå MER arkitektur AS, er nok en gang garantist for strek, farge og form. Alt ligger dermed til rette for den perfekte finale når et nytt, vakkert og sjønært signalprosjekt ferdigstilles i Kristiansand.

På Bystranda Blå byr vi på et spennende og variert utvalg av topp moderne leiligheter med god takhøyde, lekker innredning og høy bokvalitet. De fleste leilighetene er gjennomgående med store vindusflater for maksimal glede av sol, lys og utsikt, enten det er mot innseilingen med Oksøy og Byfjorden, elvebredden med lakseelva Otra eller båthavna og livet på Bystranda. Her kan du våkne opp, åpne dørene til terrassen, puste ut og slippe sjølufta inn. Du skal ha det godt når du bor i byen ved havet.

På Bystranda Blå legger vi særlig vekt på komfort og trivsel. Ikke bare med tanke på beliggenheten ved sjøen, solforhold og utsikt, men også natur – det grønne element. Nå har du også mulighet til å sikre deg leilighet i første etasje med din egen lille og skjermede, private oase. Dette er nærmest unikt for nye leilighetsbygg i Kristiansand sentrum. Fargerikt, levende og lettstelt. Og bare til glede. Hva med et kveldsbad med sommergjestene før du tenner grillen og inviterer til fest?

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer