På denne solrike eiendommen utvikler vi et mangfold av innholdsrike familieboliger med spennende arkitektur.

Første reguleringsfelt består av totalt 137 selveierboliger, mens det på hele prosjektet kan bli oppført ca. 450 selveierboliger.

Salget av trinn 5 starter 29.mars kl 12.00. Husk å melde forkjøpsrett på obos.no innen kl 09.00 samme dag.

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Dyst

– Et helt nytt boligområde i Ås

I Ås kommune, kun cirka 30 min utenfor Oslo, har vi satt i gang byggingen av et helt spesielt prosjekt. I det historiske området Dyster Eldor bygger vi nå 127 selveier rekkehus og atriumhus fra ca. 74 til 185 kvm.

Prosjektet er tegnet av bl.a de prisbelønnede arkitektene fra A-lab, med mål om å og skape et unikt område for både store og små familier. 82 av 94 boliger solgt i salgstrinn 1-4 og 29. mars er det salgsstart for 24 nye boliger i salgstrinn 5. Meld forkjøpsrett på obos.no før kl 09.00 samme dag. Les mer om hvordan forkjøpet fungerer her.

Målet er å skape et fullverdig bomiljø for små og store familier i Ås, ved å bygge et smarte boliger med et grønt og frodig område rundt. Vi tror på at aktivitetsfylte fellesområder vil bidra positivt til å skape et trygt og godt nabolag.

Kontakt megler for å avtale et møte digitalt eller ved visningsenteret, eller delta på noen av fellesvisningene som er satt opp. Mer informasjon finner du på Dyst sin prosjektsider.

Felles garasjeanlegg og kun 17 minutter med tog til Oslo
Alle boligene får medfølgende garasjeplass i felles garasjeanlegg under bakken. Når Follobanen står klar, vil den bruke 17 minutter til Oslo fra Ås, noe som gjør dette nye nabolaget meget attraktivt for mange.

Det legges til grunn en gjennomgående god standard og flere kostnadsfrie valgmuligheter inkludert i prisen.

Første og andre salgstrinn består av til sammen 56 boliger og utgjør første byggetrinn. Byggingen er i gang og ferdigstillelse av de første boligene er forventet  4. kvartal 2023.

Tredje og fjerde salgstrinn består av henholdsvis 24 og 14 boliger og har en estimert ferdigstillelse fra og med 3. kvartal 2024. Hele første reguleringsfelt vil bestå av totalt 137 selveierboliger.

Femte salgstrinn består av 24 boliger og legges ut for salg tirsdag 29. mars. Ferdigstillelse av disse forventes 3.kvartal 2024.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer