Utsolgt!

Frøylandsparken – Leiligheter

Seks prisgunstige leiligheter i grønne og flotte Frøylandsparken — et familievennlig boligområde med parkkvaliteter. Barne- og ungdomsskole barnehager og Frøylandsvatnet ligger like ved. Her ligger alt til rette for gode dager!

Innflyttingsklar august 2021

Se alle prosjekter

Klar for å nyte ettermiddagssolen?

Leilighetene ligger mot sørvest. Dermed får du godt med sol hele ettermiddagen og kvelden. Du får godt utsyn enten du velger første eller andre etasje. I første går du ut på din egen terrasse i andre kan du sitte på din egen balkong og nyte ettermiddagen.

De seks leilighetene er laget slik at du skal oppleve å ha det privat og godt når du ønsker det. De tre leilighetene i andre etasje har egen trapp. Små høydeforskjeller bidrar til å skape et dynamisk uttrykk samtidig som hver enkelt boenhet framstår som en tydelig del av helheten. Rommene er planlagt for en effektiv utnyttelse av arealet. Praktisk men også hyggelig. Boligens hjerte er det gode allrommet med stue og kjøkken. Her er det godt å samle familie venner og kjente!

Boligene er ideelle for unge par som har vokst ut av hybelen og ønsker mer plass. Kanskje planlegger dere å få barn? Ja for dette er et svært barnevennlig område.

Smart start

Nå kan du få en smart start i flotte Frøylandsparken like ved Frøylandsvatnet. Dette er leiligheter til en gunstig pris med gjennomført kvalitet og gode løsninger. Virkelig en god og smart start i egen bolig.

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer