I umiddelbar nærhet til Østmarka samarbeider vi med HRTB arkitekter for å utarbeide et tomannsbolig- og rekkehusprosjekt.

Se alle prosjekter

Gamleveien 1

Gamleveien 1 ligger vest i Lørenskog kommune, like ved kommunegrensen til Oslo og et steinkast fra Østmarka. Her skal det bygges mellom 90 og 100 boliger fordelt på rekkehus og tomannsboliger.

Med sin umiddelbare nærhet til marka og på samme tid nærhet til Oslo vil man her få dekket sine frilufts-  og urbane behov. Det er litt som Ole Brumm så fint sa det; «ja takk, begge deler»! I Gamleveien 1 vil man kunne få nettopp det.

Lørenskog Hus er absolutt verdt et besøk, med kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, og tennisbane ved Kjenn og SNØ- en helårsarena for snøopplevelser.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer