Sammen med anerkjente Jarmund/Vigsnæs Arkitekter skal vi på Hafjell Front bygge fritidsleiligheter.

Her får du alt du ønsker deg: fantastisk utsikt, svært gode solforhold og umiddelbar nærhet til skianlegg og langrennsløyper.

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Hafjell Front

Leilighetene i Hafjell Front er laget for at du skal slappe av og senke skuldrene. Helt fra parkeringsplassen, via entreen, forbi det kompromissløse kjøkkenet og den moderne peisen, og helt ut til den store balkongen med den flotte utsikten er alt lagt til rette for at du skal nyte oppholdet uten bekymringer. Vi har lagt vekt på bruk av tre og naturlige materialer for å skape en lun og varm atmosfære, samtidig som interiørdesignet oppleves som tidløst og moderne. Vi vil rett og slett at Hafjell Front skal være et godt sted å være for deg og dine.

Det er med stor entusiasme vi nå har lansert neste utbyggingsfelt for salg i populære Hafjell Front. Dette nye feltet har vi gitt navnet Lyngen og består av 35 nye fritidsleiligheter.

Beliggenheten er blant de ypperste i hele Hafjell Front. Solrikt og med herlig utsikt, nesten helt inntil alpinbakken. Dette feltet blir liggende rett nedenfor der hvor vi per i dag har vårt flotte visningssenter stående. Det vil bli hugget ut traséer i den lille granskogen som per i dag skiller alpinanlegget fra feltet/Lyngen – det tar med andre ord bare noen få sekunder fra du har spent på skiene til du svinger inn i et av landets ypperste alpinanlegg.

Vårt visningssenter ligger innerst i Storsteinvegen, som er rett overfor der hvor fritidsboligene på Lyngen skal bygges. Se veibeskrivelse i Google maps. 

OBS! Visningssenteret er ikke bemannet utover annonserte visningstider, men utstillinger kan i det aller vesentligste ses fra visningssenterets panoramavinduer (på forsiden). Ta kontakt for nærmere informasjon om visning eller om det skulle være ønskelig med et møte på meglers kontor i Vika i Oslo (Sem & Johnsen) eller i Lillehammer (DNB Eiendom avd. Fritid).

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer