Lier Hageby – Epletunet

De første 13 selveierboligene på Epletunet ble solgt på salgsstart. Salget på trinn 2 er nå godt igang i dette populære prosjektet.
Meld din interesse og hold deg oppdatert!

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Lier Hageby – Epletunet

Lier Sykehus er nå historie og forvandlingen til et flott område med småhus og leiligheter er godt i gang. Med fokus på flotte utearealer, både felles og private vil dette leve opp til navnet – «Hageby».

To av de eksisterende sykehusbygningene er bevart og begge skal konverteres til leiligheter, hvorav det ene nå er ferdigstilt. Øvrig bebyggelse på eiendommen skal erstattes med småhusbebyggelse i form av rekkehus og tomannsboliger.

I Epletunet er det vektlagt å etablere skjermede, private utearealer for den enkelte bolig, i kombinasjon med store felles leke- og oppholdsarealer. Familieboligene blir over 2 eller 3 plan, med private utearealer. Noen av husene får også private takterrasser. Det blir innholdsrike leiligheter på 80 kvm og 90 kvm – alle med tre soverom. Leilighetene på bakkeplan får privat hage med markterrasse, mens leilighetene i andre etasje får balkong i tillegg til en stor takterrasse.