Nå er det endelig klart for siste byggetrinn på det populære boligprosjektet. I alt vil 209 boliger står klare når de siste 43 blir lagt ut for salg 6. juni. Siste trinnet Solåsen består av 10 leiligheter fra 54-111 kvm, 17 rekkehus fra 120-132 kvm og 16 tomannsboliger fra 120-132 kvm.


Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Lier Hageby

Solåsen er det siste byggetrinnet i prosjektet, og ved ferdigstillelse i 2025 vil hele Lier Hageby være ferdig utbygd. Ambisjonen til utbygger er innfridd – Lier Hageby har blitt et oppvekstparadis!

På Solåsen er det flere ulike boligtyper og størrelser- noe for enhver fase i livet. Navnet røper mye, uansett boligtype så blir det solfylt! Alle er sørvestvendt med enten balkong/terrasse eller takterrasse (eller begge deler). Det følger med parkeringsplass i carport eller biloppstillingsplass til alle enhetene.

Totalt skal det bygges 43 nye boliger i Solåsen, 10 leiligheter fra 54-111 kvm, 17 rekkehus fra 120-132 kvm og 16 tomannsboliger fra 120-132 kvm. Praktiske planløsninger, tilpasset ulike livsfaser. God standard med tidsriktige løsninger. Mulighet for peisovn i stue i rekkehus og tomannsboliger. Fjernvarme.

Lier Hageby har en av de aller flotteste beliggenhetene i Lier, med fantastiske solforhold og en flott utsikt over Lierdalen og mot Drammensfjorden. Lier Hageby er mye mer enn bare boliger. Uterommene er nøye gjennomtenkt, for at man skal kunne nyte godt av privatlivets fred og fellesskapets gleder. Her kan det nevnes store, grønne fellesarealer, en mengde lekeplasser, fotballbane for de yngste som kan bli skøytebane om vinteren, felles frukt- bær- og grønnsakshage, offentlig park og ikke minst fontenepark mellom de to bevaringsverdige leilighetsbygningene.

Gå til prosjektets nettside for mer informasjon

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer