Utsolgt!

Salget på Epletunet har gått over all forventning etter salgsstarten i slutten av mai 2020, og samtlige salgstrinn er nå lansert.


Se alle prosjekter

Lier Hageby – Epletunet

Lier Sykehus er nå historie og forvandlingen til et flott område med småhus og leiligheter er godt i gang. Med fokus på flotte utearealer, både felles og private vil dette leve opp til navnet — «Hageby».

To av de eksisterende sykehusbygningene er bevart og begge skal konverteres til leiligheter, hvorav det ene nå er ferdigstilt. Øvrig bebyggelse på eiendommen skal erstattes med småhusbebyggelse i form av rekkehus og tomannsboliger.

I Epletunet er det vektlagt å etablere skjermede, private utearealer for den enkelte bolig, i kombinasjon med store felles leke- og oppholdsarealer. Familieboligene blir over 2 eller 3 plan, med private utearealer. Noen av husene får også private takterrasser. Det blir innholdsrike leiligheter på 79 kvm og 90 kvm – alle med mulighet for tre soverom. Leilighetene på bakkeplan får privat hage med markterrasse, mens leilighetene i andre etasje får balkong i tillegg til en stor takterrasse.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer