Lier Hageby – Epletunet

Salget på Epletunet har gått over all forventing etter salgsstarten i slutten av mai 2020. Vi har nylig lansert tredje salgstrinn bestående av leiligheter på 79 kvm og 90 kvm.
Meld din interesse og hold deg oppdatert!

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Lier Hageby – Epletunet

Lier Sykehus er nå historie og forvandlingen til et flott område med småhus og leiligheter er godt i gang. Med fokus på flotte utearealer, både felles og private vil dette leve opp til navnet – «Hageby».

To av de eksisterende sykehusbygningene er bevart og begge skal konverteres til leiligheter, hvorav det ene nå er ferdigstilt. Øvrig bebyggelse på eiendommen skal erstattes med småhusbebyggelse i form av rekkehus og tomannsboliger.

I Epletunet er det vektlagt å etablere skjermede, private utearealer for den enkelte bolig, i kombinasjon med store felles leke- og oppholdsarealer. Familieboligene blir over 2 eller 3 plan, med private utearealer. Noen av husene får også private takterrasser. Det blir innholdsrike leiligheter på 79 kvm og 90 kvm – alle med mulighet for tre soverom. Leilighetene på bakkeplan får privat hage med markterrasse, mens leilighetene i andre etasje får balkong i tillegg til en stor takterrasse.