Utsolgt!

Solon Eiendom har i samarbeid med SJ Arkitekter utviklet 28 leiligheter i Sinsenveien 41.

Prosjektet stod ferdig i september 2015.

Se alle prosjekter

Løren Vest

Et arkitektonisk gjennomført bygg tuftet på kvalitet og bestandige materialer vil fremstå som ett av områdets flotteste boligbygg. Boligene er fordelt på fem etasjer med underliggende bod- og garasjeanlegg.

Fasadene består av mørkere/brun tegl. Rekkverkutforming er hovedsaklig i stål og glass. Alle leilighetene har privat terrasse eller balkong, foruten leilighetene på 47 kvm. Uteplassene er i det aller vesentligste orientert mot syd og vest som gjør at de blir både solrike og godt anvendelige. Det er levert tregulv både på balkonger og terrasser — noe som vil forsterker det varme og eksklusive preget i fasadene. Videre opparbeides det et parkanlegg på tomten med grillplass, grøntarealer og pergola for hyggelige sammenkomster.

Felles for alle leilighetene er at de er utstyrt med lekre kjøkken og baderomsinnredninger, samt delikat flislagte baderom. Vannbåren varme, sportsboder og garasje med heisadkomst til leilighetsplan er øvrige kvaliteter. Interiør og materialer er av anerkjent god kvalitet.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer