Vi utvikler Madlalia, et prosjekt med arkitektonisk spennende rekkehus og leiligheter med gjennomgående høy standard. Boligene blir solrike og vestvendte med fantastisk utsikt mot Hafrsfjord.

Alle boligene får funksjonelle planløsninger, flotte lysforhold med mye naturlig lys og gjennomgående høy standard på interiør og materialvalg. Med gode og varierte boliger tilpasset ulike aldersgrupper blir Madlalia frodig og mangfoldig!

Salgsstart er planlagt til våren 2023.

Se hjemmeside Meld interesse Se alle prosjekter

Madlalia

Madlalia blir et prosjekt med arkitektonisk spennende rekkehus og leiligheter med gjennomgående høy standard. Prosjektutviklingen skjer i samarbeid med det prisvinnende arkitektkontoret Haga & Grov. Boligene blir solrike og vestvendte med fantastisk utsikt mot Hafrsfjord. Alle boligene får funksjonelle planløsninger, flotte lysforhold med mye naturlig lys og gjennomgående høy standard på interiør og materialvalg.

Totalt 100 enheter skal bygges fordelt på leiligheter og rekkehus, og du kan melde interesse allerede nå for dette spennende prosjektet.

Madlalia ligger i Madla bydel, 4,5 km fra Stavanger sentrum, 11 km fra Sandnes sentrum – og et steinkast fra fjorden. Det er kun 40 meter fra søndre tomtegrense til strandlinjen. Med fjorden og grøntområder rett utenfor døren bor du tett på det beste både byen og naturen har å by på!

Det vil bli anlagt flere flotte uterom med åpne bekker, hyggelige gatetun og fargerike lekeplasser, så det blir et trygt og godt nabolag for alle.

Området har en spesielt god beliggenhet med sol og utsikt mot sørvest og er omgitt av flotte grøntområder og med god dyrkingsjord. Det er nok ikke uten grunn at det i nesten 100 år har ligget et velrenommert staudegartneri på denne tomta.

Vegetasjonen i området er spennende og mangfoldig, så dette vil bli et nytt boligområde som glir fint inn i det historiske og vakre landskapet nær fjorden.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.