Utsolgt!

Myklebust Rekkehus

De tre husene er tegnet av Stav Arkitekter og har et tidsriktig uttrykk med flate tak. Boligene går over to etasjer, og alle har gode og svært praktiske planløsninger som utnytter det tilgjengelige arealet optimalt. Rekkehusene har fått en todelt fargekombinasjon — mørkt nede og lyst oppe. Dette er med på å gi boligene et stilfullt og lett uttrykk.


Se alle prosjekter

Myklebust Rekkehus

  — praktisk og elegant

To av boligene har en stue- og kjøkkenløsning pluss bad i første etasje. De tre soverommene og bad nummer to er i andre etasje. Her er det også en stue og arbeidsplass. Disse rekkehusene kan om ønskelig løses som tilgjengelige boliger.

Det tredje rekkehuset har tre soverom og bad i første etasje. I andre ligger stue- og kjøkkenløsning samt bad nummer to. Her er det også et eget kontor/gjesterom.

Alle tre har en god balkong i andre etasje. Store vinduer sørger for mye naturlig lys inne — noe som er viktig for trivsel og velvære. Alle har også en god ute bod ved inngangspartiet, og de har gode terrasser på hagesiden. Carport på egen tomt er superpraktisk. Det kan alle barneforeldre skrive under på.

Myklebust er preget av flott natur og er et barnevennlig område hvor det er lett å få gode naboer og nye venner. Tananger sentrum og havnen er også en spasertur unna. Her finner du alt du trenger i hverdagen, fra fiskeutsalg til dagligvarer, bakeri og frisør. I tillegg er det kort vei til svømmehall, fotballbaner og lysløype — og i sjøbadet er det mulig å ta seg frisk kveldsdukkert.

I ditt eget rekkehus på Myklebust ligger det meste klart for gode dager for hele familien!

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.