Utsolgt!

Parkveien – Langhus

Vi bygger nå syv arkitektonisk meget tiltalende leilighetsbygg med totalt 125 selveierleiligheter i Parkveien på Langhus.

Prisbelønte Dronninga Landskapsarkitekter står bak utearealene.

Prosjektet er sluttsolgt.

Se hjemmeside Se alle prosjekter

Parkveien – Langhus

Langhus ligger vakkert til mellom Ski og Vevelstad, kun 2 mil sør for Oslo. Det er nesten som om stedet vil være litt i fred, men det er bare utenpå. For Langhus har et aktivt og livlig lokalsamfunn med aktiviteter for både store og små, hele året gjennom.

Parkveien i Langhus er tegnet av arkitekt Einar Jarmund i anerkjente Jarmund/Vigsnæs og består av 125 leiligheter fordelt på syv punkthus på 4-5 etasjer.

Med plassering i et fredelig villaområde med barnehager og skole rett i nærheten, og med togstasjonen kun tre hundre meter unna har stedet dekket de fleste behov hva gjelder beliggenhet. Inne på området lager vi sammen med Dronninga Landskapsarkitekter et eget parkanlegg med blant annet vannveier, sjeldne blomster og en kafé i et gammelt landhandleri vi skal restaurere.

Parkveien er et klassisk Solon-prosjekt, som kjennetegnes ved et skarpere blikk for detaljer og kvalitet enn det man kanskje er vant til fra andre boligprosjekter. Vi ønsker at byggene skal være positive innslag i lokalmiljøet og representere en verdi utover å være boliger.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer