Utsolgt!

Vi har i samarbeid med A-lab Arkitekter utviklet 34 flotte leiligheter i Ekebergveien 226 på Sæter.

Prosjektet ble ferdigstilt i januar 2017 og vi er meget stolte av resultatet.

Se alle prosjekter

Sæter Terrasse

Sæter er hjertet av Nordstrand og midt i smørøyet har vi utviklet et ikonisk bygg som løfter hele området og gir beboerne flotte rammer for å leve. Målet til arkitektene og oss var å skape et bedre og mer funksjonelt knutepunkt, og opparbeide Sæter som en egen forstad til Oslo.

Med en rekke nye butikker, restauranter og et stort torg, fremstår Sæter mer bymessig enn før, men området har fortsatt et småhuspreg, slik det er lange tradisjoner for på Nordstrand.

Veiene inn til krysset og selve krysset har også fått en oppgradering og har nå blitt miljøgater med nytt kryss, nye fortau, eget sykkelfelt og en rekke trær. Dette for å beholde den intime følelsen og samtidig redusere hastigheten i trafikken. Som beboer i Sæter Terrasse bor du med alle de daglige funksjoner i umiddelbar nærhet.

Mange vil fremheve bydelens glimrende beliggenhet, midt mellom marka, fjorden og alle strendene. Med sin vestvendte beliggenhet, og med den åpne fjorden foran seg på «riktig» side, går kveldssolen ikke ned før det er leggetid.

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer