Utsolgt!

Sporafjell Rekkehus

Syv praktiske rekkehus på toppen av Verdalen, like utenfor Klepp sentrum. Gjennomført kvalitet og gode løsninger i et svært attraktivt område. Gode solforhold i hage og godt med gjennomgående lys inne. Veien er kort til både natur og bysentre. Og ikke minst kort vei til skole og barnehager.

Se alle prosjekter

Sporafjell Rekkehus

– Livskvalitet for alle

På Sporafjell har vi lagt vekt på å utvikle stilrene boliger som passer mennesker i alle faser av livet. Førstgangsetablerere familier og godt voksne vil alle føle seg hjemme her. Og alle vil sette pris på kvalitetene vi har bygget inn i boligene.

Moderne rekkehus i to størrelser på 113 og 127 m2. Dette er boliger med gode rom, godt med lys og smart plassutnyttelse. Fantastisk stue og kjøkken i andre etasje — nærmere 62 m2 i de største boligene. Mulighet for peis/vedovn. Kjøkken med mye skap og benkeplass. Stor takterrasse. Sørvendte og solfylte boliger. Skrånende himling — høyest mot sør. Tre soverom i første etasje. Bi-inngang via sportsbod til carport.

Boligene er ferdige både innvendig og utvendig. Du kan med andre ord flytte rett inn. Faktisk er uteområdene også ferdige opparbeidet med både plen og hekk. Kombinasjonen av stående og liggende kledning er med og skaper et stilig uttrykk. Husene står fram som selvstendige enheter samlet i en felles ramme. Variasjon og harmoni på en og samme tid.

I hverdagen er det utrolig praktisk med carport og oppstillingsplass på sin egen tomt. Dessuten danner taket på carporten en stor takterrasse. Et perfekt sted for å ta i mot venner eller for å sitte og nyte solen. Dette vil du sette pris på!

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.