Vedafjell eneboliger

På Vedafjell selger vi nå 9 innholdsrike eneboliger i naturskjønne omgivelser. Eneboligene fordeler seg over tre plan. Dermed glir de godt inn i det skrå terrenget. Fordelen er at det blir gode uteplasser i hver etasje slik at du får utnyttet utsikts- og solforhold optimalt. Her er det alltid godt å være ute når du er hjemme — og beliggenhet og utsikt utnyttes til fulle!PrislisteSalgsprospekt Meld interesse Se alle prosjekter

Vedafjell eneboliger

Moderne eneboliger tilpasset stedets natur

Her bygger vi frittliggende eneboliger med flott utsikt midt i herlig turterreng. Det er svært kort vei til alt fra Sandnes sentrum til turløypene i Melshei. Dette er førsteklasses boliger som er innholdsrike og rause. Gode planløsninger gjør hverdagen enklere og bedre. Gode og romslige løsninger fordelt på 190 til 205 m2. Boglede hele veien!

Gjennomført barnevennlig

Eneboligene ligger med tilgang til en stor og velutrustet lekeplass i bakkant. Her kan barna bare løpe opp en liten skråning og ha alle mulige spennende lekeapparater tilgjengelig. Samtidig kan foreldrene sitte skjermet og godt i hagen uten å bli sjenert. Kan det bli bedre?

 

Om området Bildegalleri Budskjema

 

Kontakt oss

    Ja takk, jeg vil gjerne høre mer om prosjektet

    Ja takk, jeg ønsker tips om liknende eiendommer

    Kontakt megler

    Ønsker du mer informasjon om prosjektet eller av en annen grunn ønsker å ta direkte kontakt med en av prosjektets meglere? Kontaktinfo finner du her.