Satser i Trondheim med Tonje Borthen i spissen

Den profilerte eiendomsmegleren har takket ja til å lede satsingen vår når vi nå går inn i Trondheim. Ansatte og eiere ser frem til å innta Midt-Norge, og håper vårt fokus på god arkitektur og bokvaliteter som fine fellesarealer, uteplasser, lysforhold og materialvalg blir tatt godt imot.

3 min lesetid

Publisert

De siste 15 årene har vi bygget opp en sterk posisjon i Stor-Oslo, og levert spennende prosjekter både i bykjernen og rett utenfor. Med oppkjøpet av Kruse-Smith Eiendom i 2020 er vi nå etablert med prosjekter i Oslo, Viken, Kristiansand og Stavanger, samt en rekke populære fjell-destinasjoner på Østlandet.

Året 2021 gikk inn i bøkene som et rekordår med salg av boliger på 4 milliarder, og mot slutten av året kom det også inn nye eiere som ønsker videre vekst og geografisk ekspansjon.

Vår konstituerte CEO, Ole Halvor Svenkerud, forteller at Trondheim var et naturlig neste steg.

Jeg tror det er plass for en utbygger som Solon i Trondheim. Vi har lenge undersøkt ulike områder for geografisk ekspansjon, og dette var et av de mest interessante områdene. Når vi nå fikk Finn Haugan som styreleder og muligheten til å ansette Tonje Borthen, gav dette oss det momentet vi trengte for å ta beslutningen

Ole Halvor Svenkerud
Konstituert CEO

Tonje Borthen (45) har gjennom 22 år jobbet med eiendom i Trondheim, hvorav 19 år som megler og de tre siste årene hos en boligutvikler. Tonje har solgt over 4000 boliger og vært med på en rekke av prosjektene som er bygget i regionen de siste årene.

Hun besitter en unik markedskompetanse i regionen, og har ved flere tilfeller brukt Solon sine prosjekter som referansebygg. Nå ser hun frem til å gå løs på oppgaven med å utvikle Solon-boliger i hjembyen.

Solon er et selskap jeg har lagt merke til og beundret i lang tid. De står for noe unikt og setter kunden i høysetet. Da jeg ble kontaktet, tok det ikke langt tid før jeg takket ja til å lede denne satsingen

Tonje Borthen
Daglig leder avd. Midt-Norge

Avdelingen i Midt-Norge etableres i disse dager, og Tonje er allerede godt i gang. Med et sterkt team i ryggen på vårt hovedkontor i Oslo, har hun den støtten hun trenger for å komme i gang med tomtesøk, akkvisisjon og virksomhetsstrategi.

Tonje åpner også for at det kan være aktuelt å samarbeide med lokale aktører med Solon prosjekter. Hun er i gang med å se på tomter og ønsker seg inn i flere bydeler.

Den nye styrelederen, Finn Haugan, er også optimistisk med tanke på satsingen. Han har allerede gjort seg opp noen tanker med hva vi kan tilføre byen.

Jeg tror at Solon Eiendom har en plass i Trondheim, og at beboerne i Midt-Norge vil sette pris på Solons kvaliteter. Trondheim by trenger enda flere boligutviklere som har passion for arkitektur, tar gode materialvalg og ikke minst har et brennende ønske om å heve bo-kvaliteten

Finn Haugan
Styreleder

Vi liker å si at vi er i medvind og med nye eiere har vi fått en enda større motor til å jobbe oss bedre. Med salg på over 4 MRD i 2021 og en robust tomtebase ser vi frem til å jobbe mot å bli en landsdekkende aktør.

Se bilder fra noen av våre ferdigstilte prosjekter

 

Bygdøynes på Bygdøy i Oslo
Bygdøynes på Bygdøy i Oslo
Sæter terrasse på Nordstrand i Oslo
Sæter terrasse på Nordstrand i Oslo
Skaret på Kolbotn
Kolbotn Hage
Kolbotn hage
Kolbotn Hengende Hage
Villa Ask på Skøyen i Oslo
Urban Villas - byggetrinn 1 i Magasinparken i Ski
Urban Villas - byggetrinn 1 i Magasinparken i Ski
Magasinparken i Ski
Ski Tårn av Code - byggetrinn 1 i Magasinparken i Ski
1 / 3