Satser i Trondheim med Tonje Borthen i spissen

Den profilerte eiendomsmegleren har takket ja til å lede satsingen vår når vi nå går inn i Trondheim. Ansatte og eiere ser frem til å innta Midt-Norge, og håper vårt fokus på god arkitektur og bokvaliteter som fine fellesarealer, uteplasser, lysforhold og materialvalg blir tatt godt imot.

Den fjerde i rekken

De siste 15 årene har vi bygget opp en sterk posisjon i Stor-Oslo, og levert spennende prosjekter både i bykjernen og rett utenfor. Med oppkjøpet av Kruse-Smith Eiendom i 2020 er vi nå etablert med prosjekter i Oslo, Viken, Kristiansand og Stavanger, samt en rekke populære fjell-destinasjoner på Østlandet.

Året 2021 gikk inn i bøkene som et rekordår med salg av boliger på 4 milliarder, og mot slutten av året kom det også inn nye eiere som ønsker videre vekst og geografisk ekspansjon.

22 års erfaring

Tonje Borthen (45) har gjennom 22 år jobbet med eiendom i Trondheim, hvorav 19 år som megler og de tre siste årene hos en boligutvikler. Tonje har solgt over 4000 boliger og vært med på en rekke av prosjektene som er bygget i regionen de siste årene.

Hun besitter en unik markedskompetanse i regionen, og har ved flere tilfeller brukt Solon sine prosjekter som referansebygg. Nå ser hun frem til å gå løs på oppgaven med å utvikle Solon-boliger i hjembyen.

Skjermbilde 2023 03 02 kl 12 56 38

Solon er et selskap jeg har lagt merke til og beundret i lang tid. De står for noe unikt og setter kunden i høysetet. Da jeg ble kontaktet, tok det ikke langt tid før jeg takket ja til å lede denne satsingen.

Tonje Borthen

Daglig leder Trondheim

Søker lokale partnere

Avdelingen i Midt-Norge etableres i disse dager, og Tonje er allerede godt i gang. Med et sterkt team i ryggen på vårt hovedkontor i Oslo, har hun den støtten hun trenger for å komme i gang med tomtesøk, akkvisisjon og virksomhetsstrategi.

Tonje åpner også for at det kan være aktuelt å samarbeide med lokale aktører med Solon prosjekter. Hun er i gang med å se på tomter og ønsker seg inn i flere bydeler.

Den nye styrelederen, Finn Haugan, er også optimistisk med tanke på satsingen. Han har allerede gjort seg opp noen tanker med hva vi kan tilføre byen.

Jeg tror at Solon Eiendom har en plass i Trondheim, og at beboerne i Midt-Norge vil sette pris på Solons kvaliteter. Trondheim by trenger enda flere boligutviklere som har passion for arkitektur, tar gode materialvalg og ikke minst har et brennende ønske om å heve bo-kvaliteten.

Finn Haugan

Styreleder Solon