Nå satser vi på kundereisen med fire nye inn i selskapet

Kundene våre skal på alle måter kjenne at de har kjøpt ny bolig i et prosjekt fra Solon. Det skal være god oppfølging gjennom hele prosjektet og tilgjengelighet etter overtakelse.

Nå oppretter vi en ny avdeling for ettermarked for å støtte hele kundereisen og bidra til fornøyde og godt ivaretatte kunder. Fire nye kollegaer er på plass, og vi har spurt dem om hvorfor de valgte Solon som arbeidsplass og hva de ønsker å få til:

Avdelingsleder med fokus på kundene

Tina Ek Halvorsen er utdannet jurist og kommer fra stillingen som prosjektleder Ettermarked i OBOS Nye Hjem. Nå ser hun frem til å sette sin signatur på Solons satsing på kundereisen, og sørge for gode kontaktpunkter med kunden før, underveis og etter kjøp av bolig.

– Solon har lenge markert seg som en av de mest spennende eiendomsutviklerne, med et ganske unikt fokus på arkitektur og egenart. Så da de utlyste stillingen som leder for Kunde og Ettermarked var jeg raskt ute med å melde interesse. Jeg gleder meg til å komme på plass og bli enda bedre kjent med menneskene og prosjektene i Solon, forteller Tina.

Målet er at kundereisen i Solon skal ha samme høye kvalitet som boligene vi bygger og at man skal merke at det er Solon man har kjøpt bolig av.

Tina Ek Halvorsen

Leder Kunde og Ettermarked

Direkte kontakt med boligkjøperne

Kristoffer Torbjørnsen er utdannet sivilingeniør i bygg fra NTNU med spesialisering innen eiendomsledelse og forvaltning. Han har tidligere jobbet som byggteknisk rådgiver hos BER Bygg og Eiendomsrevisjon AS, hvor han har arbeidet med reklamasjoner, byggelånsoppfølging, tilstandsvurderinger etc.

I sin nye rolle hos Solon Eiendom skal han være Solons ansikt utad og kontaktperson for boligkjøperne. Hans viktigste jobb er å sikre overleveringer som er i henhold til kvaliteten vi er kjent for.

Solon er et selskap man legger merke til, så dette var en mulighet jeg bare måtte takke ja til. Det er en drøm å få jobbe med disse folka!

Kristoffer Halvorsen

Prosjektleder Ettermarked

Prosjektutvikler med fokus på hele prosessen

Einar Westrum Johansen har en mastergrad i eiendomsutvikling og -forvaltning ved NTNU i Trondheim. Han har tidligere jobbet som analytiker i Statsbygg før han nå starter som prosjektutvikler i Solon. Her skal han ta del i alle faser boligutvikling har å by på.

Han forteller at han lenge har ønsket å jobbe i Solon, og vet at han har mye å lære av de dyktige kollegaene som allerede jobber her.

Jeg gleder seg til å realisere boligprosjekter med de kvaliteter man forventer når man kjøper en bolig signert Solon, nemlig med egenart og det lille ekstra.

Einar W. Johansen

Prosjektutvikler

Flere prosjektkontrollere til finansteamet

Julie Walderhaug Jensen er utdannet revisor og har lang erfaring innen eiendomsutvikling. Hun har tidligere jobbet som Financial controller i Storebrand Eiendom, som revisor i Mazars og som controller i Eiendomsspar. Nå skal Julie være med å utvikle Solon og sørge for kvalitet i alle ledd, og hovedfokuset vil være å bidra til god kontroll og økonomistyring i prosjektene.

Jeg ønsker å være en støtte for prosjektteamene underveis i utvikling og gjennomføring av boligprosjektene for å sikre god kontroll og flyt i prosjektene.

Julie W. Jensen

Prosjektcontroller, Solon

Nye-ansatte-i-Solon-nov21-2-1024x683