Nå får OBOS-medlemmer forkjøpsrett på våre heleide boligprosjekter

I desember 2021 kjøpte OBOS seg inn i selskapet Solon Eiendom Holding AS med 49,5 prosent. Som en del av dette samarbeidet, tilbys nå medlemmer i OBOS en forkjøpsrett i våre prosjekter.

Fra og med 15.03.22 vil alle våre heleide boligprosjekter åpne opp for en forkjøpsrett for OBOS-medlemmer når de legges ut for salg.

Hvert salgstrinn vil ha en egen runde med mulighet for å melde inn forkjøpsrett, og håndteringen av dette gjøres på lik linje som ved OBOS sine egne prosjekter – via deres hjemmeside.

Endelig er vi i gang med tilbudet som vil gi våre medlemmer forkjøpsrett på Solons fantastiske boliger. Boligene de bygger har en gjennomgående meget god kvalitet og spennende arkitektur, så jeg tror det er mange som kommer til å sette pris på denne muligheten.

Daniel Siraj

Konsernsjef OBOS

Klar til Dyst

Først ut med innføring av forkjøpsrett er rekkehus-prosjektet Dyst i Ås. Den 29. mars er det salgsstart for trinn 5 med 24 nye enheter. Innmelding av forkjøpsrett kan gjøres på obos.no ved å følge denne lenken.

Boligprosjektet Dyst har vært en salgssuksess fra start, og over 80 rekkehus er solgt allerede, i det som blir et av de flotteste nabolagene i Ås.

Dyst består av boliger med gjennomtenkte løsninger som passer familier i alle livsfaser. Med nærheten til alt du trenger, kort avstand til Oslo og god tilrettelegging for et aktivt, trygt og sosialt liv håper jeg OBOS-medlemmene også vil like prosjektet.

Kristin Hygen

Prosjektsjef Solon Eiendom

https://soloneiendom.no/forkjo...Les mer om prosjektet og se boligvelgeren med mulighetene som ligger der. Ønsker en mer informasjon, er det bare å laste ned dokumenter eller ta kontakt med megler her.

Slik får en forkjøpsrett
Salgsstarten vil settes i gang kl 12:00 den 29. mars, og alle OBOS-medlemmer som ønsker å benytte seg av forkjøpsretten må ha sendt inn ønske om kjøp senest innen kl. 09:00 samme dag i tillegg til et kjøpetilbud til prosjektets meglere.

Innmelding av forkjøpsrett skjer fra OBOS sine nettsider, hvor en sender inn navn, medlemsnummer og hvilket prosjekt en ønsker å benytte seg av forkjøpsretten. Har en flere alternativer for hvilken bolig en vil ha, legges det ikke inn hos Obos, men i kjøpetilbudet direkte til megler.

Når fristen for å melde forkjøp har gått ut, fordeler OBOS boligene etter ansiennitet og sender til megler. Dette kobles med alle kjøpetilbud som er sendt inn via budskjema til megler, eller med Trygg budgivning på prosjektets nettside.

Etter salget er i gang, vil alle boligkjøperne kontaktes fortløpende av megler. For at forkjøpsretten skal være gyldig, må både skjema for innmelding av forkjøpsrett på obos.no og et bindende kjøpetilbud være innlevert til megler. Når boligene er fordelt blant OBOS-medlemmene som meldte forkjøp, er det åpent for andre å kjøpe.

Les mer om forkjøpsrett på prosjektene.

Ikke medlem ennå? Meld deg inn i OBOS og få tilgang til en rekke spennende medlemsfordeler i tillegg til forkjøpsretten på våre heleide prosjekter.