Nå tilrettelegger vi for private visninger og digitale møter på alle våre prosjekter

Nå tilbyr vi digitale møter og private visninger på alle våre boliger til salgs. Dette for at du skal føle deg trygg og ivaretatt i kjøpsprosessen.

Vi har en rekke spennende prosjekter til salgs og ønsker at du som boligkjøper skal få se hvor flott det blir, tiltross for utfordrende tider med høye smittetall. Vi har derfor innført en rekke ulike tiltak som vi håper gir lavere terskel for både å få mer informasjon og få sett det du ønsker på tomtene/ i boligene.

Normale visninger går som planlagt
Vi gjennomfører alle planlagte visninger i romjulen og på nyåret, men innfører selvsagt alle nødvendige smittevernstiltak. Det skal føles trygt å komme på en Solon- visning der det er flere interessenter på en gang.

Alle våre meglere vil ha munnbind og har oppfordrer alle besøkende også til å ha det på under hele visningen. Med god avstand, begrensning på antall personer inne i boligen/visningsenteret og tilgjengelig håndsprit føler vi oss trygge på at du skal være godt ivaretatt.

Flere av våre visninger har også forhåndspåmelding eller booking via megler. Du trenger kun å melde interesse for prosjektet og visningen, så får du mer informasjon.

Digitale møter skreddersydd for deg
Om du ikke har mulighet til å reise til visningsenter eller tomten, om du allerede har vært der men ønsker mer informasjon eller om du vil snakke i detalj om den boligen du vurderer så setter vi opp digitale møter via Teams eller Facetime. Du bestemmer selv om megler skal være på tomten/i visningssenter/ i boligen, eller om det er boligvelger/ prospekt eller modell av bygget du ønsker å se og høre mer om.

Megleren skreddersyr møtet for deg i forhold til hva du ønsker, både når det gjelder tid og tema. Ta kontakt med megler direkte på mail eller telefon, eller meld deg opp som interessent via prosjektets nettside, og du vil bli kontaktet så raskt det lar seg gjøre.

Private visninger er også mulig
Der det ikke er oppsatte fellesvisninger eller om du ønsker et helt privat møte med megler, tilrettelegger vi også for dette på alle prosjekter. Her vil du og megler blir enige om tid og sted for visningen, varighet og hva du ønsker å se i forkant.

Vi har meget god erfaring med private visninger når en har satt seg inn i prosjektet og har blinket seg ut en eller to ulike boliger, slik at visningen kan gå mer inngående i ulikhetene og mulighetene som ligger der.

Ønsker du mer informasjon om de ulike alternativene, ta kontakt med megler på prosjektet. Se alle våre prosjekter her .