Solgte for 277 millioner i første kvartal

Etter en salgsmessig rolig periode i andre halvår 2022 starter vi det nye året med litt medvind og flere lyspunkter.

Første kvartal 2023

I løpet av kvartalet har vi solgt 43 leiligheter til en samlet verdi på 277 millioner kroner, som tilsvarer omtrent 20 prosent av de usolgte leilighetene vi hadde under bygging ved nyttår. Av 778 leiligheter under bygging tilsvarer det en salgsgrad på 79%.

Jørgen Stavrum tok over som Daglig leder i selskapet i juni og gleder seg over de gode tallene.

– Selskapet opplever best salg på Østlandet, der det er flest prosjekter å selge på, men vi merker også godt driv på Vestlandet, forteller Jørgen.

Første prosjekt med Deleie lansert

I februar hadde vi en spennende salgsstart på prosjektet Øvre Øygarden i Sandnes. Dette ble vårt første prosjekt hvor vi kunne tilby boligkjøpsmodellen Deleie.

Vår prosjektsjef Christian S. Osnes synes Deleie- konseptet passet godt med målgruppen, og er håper på å kunne oppfylle flere boligdrømmer på Hana.

Godt salg i Ski, Hemsedal, Ås, og Asker

Salget på vårt signaturprosjekt i Ski, Magasinparken, er svært godt og jevnt fordelt mellom ferdigstilte og de som skal stå klare i 2024.

Det er tydelig at kjøperne har fått opp øynene for boligområdet i Ski nå som Urban Villas, og de fire tårnene signert hvert sitt arkitektkontor står ferdig. Kun Magasinhagen og Kronen av Code er de siste to byggene som gjenstår.

Det ble også satt prisrekord i Ski da en av de siste toppleilighetene i Magasinparken ble solgt i mars.

I fritidsprosjektet Fjellandsbyen i Hemsedal, hvor leilighetene selges med tilrettelagt utleiemulighet, er etterspørselen også god. Med under ett år til ferdigstillelse av de to første byggene ligger salgsgraden på omtrent 80 prosent.

Det er også gledelig se at også at rekkehusprosjektene våre treffer godt i markedet med bra salg på både Dyst i Ås, Ski Hageby og Edelløv i Asker.

-Det jobbes med salgsstarter på nye prosjekter i Stor-Oslo, Stavanger og Kristiansand, og vi gleder oss til å lansere nye Solon-prosjekter i løpet av 2023, forteller Jørgen avslutningsvis.