Der satt den i nettet for Solon og OBOS i Trondheim!

Solon og OBOS har kjøpt tomten og inngått et samarbeid for å utvikle store deler av Autronica-tomta på Ladesletta.

Trondheims mest attraktive og solrike bydel

Eiendommen er i reguleringsprosess og rommer anslagsvis 340 boliger i en kombinasjon av rekkehus og leiligheter. Dette er helt rått – dette er en tomt som passer perfekt for å vise hvordan vi i Solon og OBOS jobber med nabolags- og boligutvikling og for å markere oss som en utvikler å regne med i Trondheimsmarkedet i lang tid framover. Vi har kjøpt tomten av Selvaag og Relog. Det de har fått til, særlig med plusskonseptet sitt, som blir liggende som nærmeste nabo og hjertet i nabolaget, gjorde at vi aldri var i tvil om at dette er noe vi har lyst til å jobbe videre med og legge de videre brikkene i puslespillet på Ladesletta.

  • DJI 0082 copy
  • DJI 0099 copy
  • DJI 0101 copy
  • DJI 0125 copy
  • DSC06203 copy

Hva betyr det å bo i en Plussbolig?

Plusskonseptet er en unik boform som fremmer fellesskap og gode nabolag. Her vil du kunne få hotellfølelsen i din egen bolig med fellesfunksjoner som lounge, hvor du kan nyte kaffen over en avis, foran TV-en, eller bare være sammen med naboen. Det finnes også treningsrom med topp moderne utstyr, felleskjøkken, selskapslokale, møterom og, ikke minst, vil du bli møtt av det vi mener må være byens beste vertinne, Charlie.

  • Utskrift v6 fadeout page 0001

Den foretrukne boligen!

Vi liker å si om oss selv at vi yter litt ekstra både når det kommer til arkitektoniske grep og detaljering, og at vi skal bygge den foretrukne boligen. Både for den som kjøper boligen, men også for det eksisterende bomiljøet som får et unikt prosjekt som nabo.

Det første vi kommer til å gjøre er å utforske handlingsrommet og se på hvordan vi kan foredle og styrke både bo- og bykvalitetene i prosjektet. Deretter krysser vi fingrene for en smidig reguleringsprosess slik at vi kan gå i salg allerede i 2025.

Design uten navn 5