Tangen Terrasse - salgssuksess første dag!

26 boliger solgt etter den første salgsdagen!

26 boliger solgt etter den første salgsdagen!

Salgssuksess første dag på Tangen Terrasse! Tirsdag 23. april startet salget, og det er svært gledelig at vi allerede har solgt 26 boliger etter den første salgsdagen. Prosjektets mest eksklusive leilighet befinner seg i 8. etasje og strekker seg over 181,5 BRA. Boligen har to terrasser og fire soverom, med en prislapp på imponerende 27,05 millioner kroner. Den andre leiligheten i toppetasjen har en prislapp på 22,55 millioner kroner og har tre terrasser og fire soverom. Første salgsdag ble begge disse toppleilighetene solgt.

Sørmegleren håndterer salgene, og fra i dag finner du leilighetene som fortsatt er for salg i leilighetsvelgeren og på finn.no. Salget foregår da etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

A0802 Final

God variasjon

Tangen Terrasse er tegnet av prisbelønte Code Arkitektur og vil bestå av 67 kvalitetsleiligheter på Tangen 52 i Kristiansand. Terrasser og balkonger blir solrike, skjermede og romslige. De funksjonelle planløsningene – i kombinasjon med store vinduer – gir leilighetene flotte utsiktsforhold mot elva, sjøen, byen eller den nye parken. Inngangspartiene og fellesfasilitetene holder høy standard, og beboerne får tilgang til treningsrom, selskapslokale med gjestehotellrom, og en lekker gjesteleilighet.

Noen av leilighetene, spesielt de i de øverste etasjene, kan skilte med god takhøyde, spektakulær panoramautsikt og sollys fra morgen til kveld. Det rimeligste alternativet er priset til 2,95 millioner kroner og har et areal på 31,5 BRA.

DSF4496 2f 2023 02 26 153717 fiyy 2024 01 25 143319 dmcj

Boliger signert Solon

Vi i Solon Eiendom ønsker å bygge gode hjem. I en by med et stort utvalg av nybyggprosjekter kan det være vanskelig å skille seg ut. Vi mener Tangen Terrasse gjør nettopp det. Som utbygger er vi opptatt av arkitektur, å skape et godt hjem og å tilføre "det lille ekstra". Målet er at Tangen Terrasse ikke bare blir et flott sted å bo, men først og fremst et godt sted å komme hjem til.

Drone3 Final

Fremtidsplaner

Med et vellykket salg vil byggestart finne sted i august 2024. Dermed forventes leilighetskomplekset å være klart for innflytting høsten 2026.