Troneshøyden

Bo luftig og sentralt, med orkesterplass til byen og fjorden

  • Fra 2 etasje

Bo luftig og sentralt, med orkesterplass til byen og fjorden

Sted: Hordaveien, Sandnes
Område: Vestlandet
Status: Under utvikling

På et høydedrag over Sandnes utvikler vi nå 14 byvillaer med fantastisk utsikt over Gandsfjorden og mot Lifjell. Salgstart er planlagt til forsommeren 2024.

Prosjekt Troneshøyden vil bestå av 14 eksklusive leiligheter fra 60 til 140 kvm. De største leilighetene vil ha hele etasjen for seg selv, og et par av boligene tilbys med romslige takterrasser.
Troneshøyden har høye ambisjoner for bomiljø. Bebyggelsen har gode solforhold og luftig utsikt mot fjord, by og fjell. I nordøst har bebyggelsen god kontakt med eksisterende vegnett og gangtilkomst. Felles p-anlegg i underetasjen.

De 14 eksklusive boligene er fordelt på fire lavblokker koplet sammen to og to. Alle boligene har inngang fra det felles gårdsrommet mot vest. De frodige utearealene benyttes til oppholdssoner for rekreasjon og lek. Fine sittegrupper i hageanlegget gir mulighet for å nyte solnedgangen over fjord og by.
Alle boenhetene har private uteoppholdsareal som balkong, takterrasse eller markterrasse. Flere vil få to uteplasser; én mot formiddagssolen i sør og én mot kveldssolen i vest.