Ny prosjektsjef på plass

Eiendomsutvikling er en bransje som stadig tilpasser seg nye utfordringer og muligheter. Nå har vi styrket teamet med prosjektsjef Kjetil Skånhaug, en erfaren boligutvikler med ambisjoner og visjoner – og klar til å ta selskapet inn i fremtiden.

Godt i gang

Kjetil er utdannet sivilingeniør i bygg, og har bred erfaring fra store og små prosjekter blant annet som entreprenør i AF gruppen, og eiendomsutvikler i OBOS og Seltor Bolig. Han har vært med på å oppføre og utvikle blant annet hotell, sykehjem og boliger. Nå er han på plass hos oss, og ser frem til å videreføre selskapets visjoner.

– Solon har en dedikasjon til å gjennomføre prosjekter med en tydelig signatur. Jeg gleder meg til å jobbe sammen dyktige kolleger, bidra til utviklingen av selskapet og til å bruke min kompetanse og erfaring til å bygge boliger som skiller seg ut, sier Kjetil.

– Solons visjon om å levere boliger med unik identitet og egenart liker jeg godt.

Tar ansvar for Ensjø

Vi er i gang med å utvikle et spennende og attraktivt prosjekt på Ensjø. Her skal det i samarbeid med Kolberg Eiendom bygges mellom 180-190 boliger. Skånhaug er ansvarlig for prosjektet, og gleder seg til å se bydelen blomstre.

– Ensjø er midt i en spennende transformasjon, og det er fantastisk å se området gå fra å være bilfokusert til å bli et levende byområde med en sentral beliggenhet. Her skal det bli mindre bil og mer by, forteller Kjetil entusiastisk.

Egenart og variasjon

Et viktig kjennetegn ved vår virksomhet er fokus på arkitektur og prosjektenes egenart.

– Tomten vi har kjøpt på Ensjø ligger veldig fint til, litt tilbaketrukket fra hovedveien, men fortsatt veldig sentralt. Her ønsker vi å skape boliger som blir lagt merke til og som skiller seg ut på Ensjø spesielt og i Oslo generelt. Derfor har vi utfordret fire forskjellige arkitekter til å tenke litt utenfor boksen, og for å skape dynamikk og variasjon. Jeg har besøkt Magasinparken i Ski, et fantastisk inspirerende prosjekt hvor alle bygningene har et unikt arkitektonisk uttrykk, fortsetter han.

Oslo har opplevd en imponerende utvikling, selv om det har vært både utfordrende og givende. Det er spesielt krevende å realisere gode prosjekter innenfor de eksisterende reguleringene, saksbehandlingstidene og økende offentlige krav.

– Det er spennende utfordringer som oppstår i skjæringspunktet mellom arkitektur, kvalitet, designuttrykk, økonomi og bokvalitet. Dette er aspekter som gir våre prosjekter en særegen karakter. Jeg ønsker å være en prosjektsjef med store ambisjoner som leverer Solon-kvalitet i alle ledd, sammen med engasjerte og dedikerte kolleger, sier han.

– Jeg er allerede godt i gang, og har fått en varm velkomst av gjengen her i Solon. Jeg gleder meg til å utvikle gode boliger med gode bokvaliteter – som både vi og boligkjøperne kan være stolte av i mange år fremover, avslutter Kjetil.

2 DJI 0330