Slik er det å være prosjektsjef hos oss i Solon

Unn-Iren er en av 8 prosjektsjefer hos oss. Nå er vi på jakt etter nummer 9, så vi har spurt henne om hva jobben går ut på og hvorfor hun har sterk motivasjon til å levere så bra som hun gjør.

Unn-Iren Salmelid jobber i Solon Stavanger og har hele 20 års fartstid i bransjen. Det er ingen tvil om at hun er en av de mest dedikert og engasjerte kollegaene vi har, hun simpelthen elsker ansvaret, menneskene og oppgavene i jobben.

Med en bachelor i økonomi og administrasjon, samt et masterprogram i prosjektledelse er hun godt rustet til å takle en arbeidshverdag innenfor mange fag – eksempelvis økonomi, juss, bygningsteknikk, ledelse, kundehåndtering og kommunale prosesser.

Men det i seg selv er ikke nok. Det krever en stå-på-vilje, en dedikasjon og man må ville prestere. Jobben krever nemlig en utrettelig oppfølging av enhver oppgave, samt evne til å holde oversikt til enhver tid.

Hun forteller at ingen dager er like og at variasjonen er både herlig og krevende.

Stillingen inneholder alt hva en prosjektsjel kan begjære; stramme resultatkrav, stor selvstendighet, 100% ansvar og tett team-arbeid.

Unn-Iren Salmelid

Prosjektsjef

Som prosjektsjef i Solon betyr det at du leder flere boligprosjekter på en gang, hvor alle er i ulike faser. Du vil alltid ha mange baller i luften, bør trives med høyt tempo og ha evnen til å ta raske beslutninger.

Og du må tørre å være ambisiøs på prosjektets vegne.

- Med en klar visjon om å levere gode bo-kvaliteter og flott arkitektur, må alle forstå hva som kreves for å levere på det nivået som forventes. Den egenarten vi sikter mot, kommer ikke uten prosjektsjefens og teamets dedikasjon til å få det til, sier Unn-Iren.

Videre forteller hun at det ligger en stor motivasjon i at prosjektene er tidsbegrenset. Hver fase i prosjektet har sine utfordringer og fokus, men det er også en slutt og en premie innen rekkevidde.

- Det er enkelt å holde motivasjonen i teamet oppe for prosjektarbeidere er som regel svært dedikerte til eget prosjekt. Alle står sammen og alle vil få det til, sier hun.

Søker ny prosjektsjef til Østlandet

Når vi nå søker en ny prosjektsjef til Solon-teamet, har vi valgt å bruke rekrutteringsselskapet Eiendomstalenter. Malene Tunold og hennes team er i full gang med å søke etter en person som matcher Solons ambisjoner om å levere det lille ekstra.

I en tid med rekordlav arbeidsledighet og «søkers marked» er det gøy å se at Solon tiltrekker så mange søkere. Det understreker Solons posisjon som en svært attraktiv aktør, ikke bare for boligkjøpere, men også for dem som jobber i bransjen. Det er et kvalitetstegn og jeg vet vi kommer til å finne en god kandidat i søkerbunken.

Malene Tunold

Eiendomstalenter

Nysgjerrig på stillingen? Stillingen ligger ute med mer informasjon finn.nomed søknadsfrist satt til 15.november. Send søknad via Eiendomstalenter her.

Solon_Screencapture-19-1536x810