Endelig er bygging vedtatt, og Ski Hageby blir en realitet

Nå skal drømmen om en hageby i Solon-standard realiseres i Ski. Etter en trøblete start og en IG som har latt vente på seg, er det nå klart for bygging og salg av de siste boligene i byggetrinn 1.

Ski Hageby byggetrinn 1 vil bestå av 59 familieboliger fordelt på eneboliger i kjede, tomannsboliger og rekkehus. 31 av 59 boliger er allerede solgt, tirsdag klokken 12 legges de gjenværende boligene ut på markedet. Les mer om prosjektet her.

Prosjektsjef Kim Andrè Moe har langt fartstid med boligprosjekter i Nordre Follo og forteller at han er både stolt av prosjektet og spent på det som skal skje de neste dagene.

Interessen for prosjektet er større enn noensinne. Flere har booket både privatvisninger og telefonmøter den siste uken, så denne salgsstarten blir meget spennende.

Kim Andrè Moe

Prosjektsjef

Tegnet av R21 arkitekter

Når vi i Solon utvikler boliger, er målet alltid å levere den foretrukne boligen i det aktuelle området.

Dette prosjektet er intet unntak. Sammen med R21 Arkitekter har vi hatt fokus på materialkvalitet, gode løsninger og særpreg som i håper kjøperne ser og setter pris på. Ski Hageby skal bli et trygt sted å bo, et et sted som føles hjemme og som du er stolt av i mange år fremover.

Området inviterer både til godt naboskap, fellesskap og en trygg ramme for lek, samtidig som en har sine egne private soner hvor en bare får dyrket seg og sitt.

Visninger før salgsstart

Allerede førstkommende søndag 4. september åpnes det opp for første felles visning på tomten.

Her får du komme inn i visningssenteret for å se modellen av hele prosjektet, se de ulike valgene en har på materialer, slå av en prat med megler og ikke minst få med en av de flotte prosjektbøkene med hjem for å bli bedre kjent med prosjektet.

Passer det bedre med kveldstid, er det satt opp visning mandag 6. september kl 17.00 – 18.00. Det er ingen påmelding til visningene, det er bare å møte opp.

Les mer om prosjektet.