Ønsker du å bli en del av vårt team?

Skrevet av Solon Eiendom

Vi søker Eiendomssjef. Les mer her.

Kruse Smith Eiendom heter nå Solon Sørvest AS og er blitt en del av Solon Eiendom

Skrevet av soloneiendom

Vi har fortsatt med oss de samme flinke menneskene men vil vi fremstå i ny drakt.

Solon Eiendom er et børsnotert eiendomsselskap som gjennom det siste tiåret har markert seg med prosjekter av høy estetisk og bygningsmessig kvalitet. Flere av prosjektene har fått utmerkelser, blant annet Ullevål Tårn som ble tildelt Oslo bys arkitekturpris i 2016 og Sæter som mottok American Architecture Prize i 2017.
Med en lang og stolt tradisjon for å realisere omfattende kvalitetsprosjekter, har Kruse Smith Eiendom vært bygget på mange av de samme verdiene som Solon Eiendom. En rekke av prosjektene er belønnet med priser, som for eksempel Rundeskogen og Siriskjær.

Vi har en svært kompetent prosjektorganisasjon som sikrer profesjonalitet i alle ledd – fra tegnebordet og helt frem til du som kjøper setter nøkkelen i døren.

Solon Eiendom sin ambisjon er å utvikle boliger som gjør at du merker en forskjell. Vår visjon er at vi skal bygge den boligen du foretrekker.

Hafjell Front lanseres!

Skrevet av Solon Eiendom

Salget starter mandag 24. februar, og siste frist for innsendelse av kjøpetilbud er denne dagen kl. 12:00. Det er faste priser og det blir eventuelt loddtrekning ved flere bud på samme fritidsbolig per 24. februar kl. 12:00.

Vårt visningssenter ligger innerst i Storsteinvegen, like ved der hvor Kringelåsgrenda skal oppføres, omtrent på 740 moh. For ankomst med bil: Ta av Hundersætervegen (skiltet til Kringelåslia) og følg Storsteinvegen til veis ende hvor vårt visningssenter er lokalisert. Faktisk ligger visningssenteret så nære alpinanlegget/Kringelåsløypa at det er mulig å stikke innom oss i full alpinutrustning. Ski in, ski out til visning akkurat som til leilighetene. Se bilde vedlagt. I vårt visningssenter har vi utstilt demoer av kjøkken- og baderomsinnredning, veggpanel, parkett, flis og vvs-utstyr. Du vil også få med deg salgsprospektet i trykket form.

Visningssenteret er åpent i vinterferien som følger:

Torsdag 20.2    kl. 14:00-18:00

Fredag 21.2      kl. 13:00-17:00

Lørdag 22.2     kl. 12:00-15:00

Søndag 23.2    kl. 12:00-15:00

Velkommen innom for en kopp kaffe og gjør deg kjent med mulighetene på denne solrike utsiktseiendommen med ski in ski out til et av Norges aller ypperste alpinanlegg, samt umiddelbar nærhet til 600 km tur- og langrennsløyper.

Lansering av Ski Tårn av R21

Skrevet av Solon Eiendom

Nå lanserer vi Ski Tårn av R21. En arkitektonisk pærle.

I vårt visningssenter i Artilleriveien 17 holder vi forhåndsvisning søndag 19. januar kl. 12:00 – 13:00 og mandag 20. januar kl. 18:00 – 19:00. Vel møtt!

Salgsstart tirsdag 21. januar.

Ønsker du å bli en del av vårt team?

Skrevet av Solon Eiendom

Vi søker regnskapsmedarbeider. Les mer her.

 

Staversletta med salgsstart 26. november

Skrevet av Solon Eiendom

Vi inviterer til forhåndsvisninger i vårt visningssenter på tomten/Staversletta som følger:

Søndag 24. nov. kl. 11:00 – 13:00

Mandag 25. nov. kl. 18:00 – 19:00

Salgsstart tirsdag 26. nov.

Faste priser. Loddtrekning dersom flere kjøpetilbud på samme bolig per tirsdag 26. nov. kl. 12. Registrer din interesse i dag for nærmere informasjon om salgsprosessen og for å bli holdt orientert.

Staversletta kommer for salg!

Skrevet av Solon Eiendom

På Tanum i Bærum lanserer vi 63 rekkehus og tomannsboliger for salg før jul. Første trinn vil i alt bestå av 15 boliger.

Hold deg oppdatert og meld din interesse her.

Veslebukta – Kolbotn

Skrevet av Solon Eiendom

Vi utvikler Kolbotn videre. I 2020 kommer det vi liker å kalle indrefileten i Kolbotn for salg.

Følg med her.