Vindmøllebakken i Stavanger vant Statens pris for byggkvalitet!

Skrevet av Erik Torgersen

Solon Sørvest-prosjektet «Vindmøllebakken» i Stavanger er stolte vinnere av Statens pris for byggkvalitet som ble utdelt på Byggkvalitetsdagen 2020.

Les mer om prosjektet og juryens begrunnelse her.

Solid Entreprenør og Solon Eiendom går sammen om å investere i BREEAM

Skrevet av Solon Eiendom

Med et samarbeid som strekker seg nær 15 år tilbake i tid, er det to aktører som har lært hverandre godt å kjenne som nå retter øynene mot bruk av miljøsertifiseringsverktøyet BREEAM-NOR i boligprosjekter. Fellesnevneren er målet om å øke miljøprofilen i prosjektene, samtidig som det skal være verdiskapende. Veslebukta på Kolbotn er plukket ut som pilotprosjekt.

Sammen skal vi investere i BREEAM-NOR kompetanse for å legge grunnlaget som kreves av fremtidige prosjekter innen miljøsertifisering og bærekraft i boligsektoren.

Når spadene settes i jorda for det nye leilighetsprosjektet Veslebukta på Kolbotn, vil den målbare oppfølgingen av prosjektets miljøprofil forenkles ved hjelp av BREEAM-NOR.

Vi har vurdert hvordan man best kan sørge for en helhetlig og målbar oppfølging av selskapets miljøprofil i prosjektene. I den sammenheng har selskapet besluttet å BREEAM-NOR sertifisere Veslebukta med målsetning å oppnå Very Good.

Veslebukta – Suksessen er et faktum

Skrevet av Solon Eiendom

15 av 19 leiligheter solgt ved salgsstart.

Etter en solfylt helg med masse besøk i vårt visningssenter på tomten er det i dag solgt 15 av 19 leiligheter i første salgstrinn.

Vi lanserer derfor salgstrinn 2 – hus B med totalt 20 leiligheter for salg. Salgsstart allerede i morgen, tirsdag 16.06. Visninger avholdes fredag 19.06 fra kl. 11.30 – 12.30 og søndag 21.06 fra kl. 15.00 – 16.00.

 

Velkommen til vårt visningssenter i Theodor Hansens vei 10.

Ventetiden er over – Veslebukta kommer for salg

Skrevet av Solon Eiendom

Endelig lanserer vi første salgstrinn, Hus C, i boligprosjektet Veslebukta på Kolbotn. Hus C består av 19 flotte selveierboliger.

Salgsstart mandag 15. juni. Velkommen til forhåndsvisninger i vårt visningssenter på tomten i Theodor Hansens Vei 10:

Torsdag 11. juni kl. 16.00 – 18.00

Fredag 12. juni kl. 11.00 – 13.00

Søndag 14. juni kl. 11.00 – 13.00

For mer informasjon om prosjektet se her

 

Kruse Smith Eiendom heter nå Solon Sørvest AS og er blitt en del av Solon Eiendom

Skrevet av soloneiendom

Vi har fortsatt med oss de samme flinke menneskene men vil vi fremstå i ny drakt.

Solon Eiendom er et børsnotert eiendomsselskap som gjennom det siste tiåret har markert seg med prosjekter av høy estetisk og bygningsmessig kvalitet. Flere av prosjektene har fått utmerkelser, blant annet Ullevål Tårn som ble tildelt Oslo bys arkitekturpris i 2016 og Sæter som mottok American Architecture Prize i 2017.
Med en lang og stolt tradisjon for å realisere omfattende kvalitetsprosjekter, har Kruse Smith Eiendom vært bygget på mange av de samme verdiene som Solon Eiendom. En rekke av prosjektene er belønnet med priser, som for eksempel Rundeskogen og Siriskjær.

Vi har en svært kompetent prosjektorganisasjon som sikrer profesjonalitet i alle ledd – fra tegnebordet og helt frem til du som kjøper setter nøkkelen i døren.

Solon Eiendom sin ambisjon er å utvikle boliger som gjør at du merker en forskjell. Vår visjon er at vi skal bygge den boligen du foretrekker.

Lansering av Ski Tårn av R21

Skrevet av Solon Eiendom

Nå lanserer vi Ski Tårn av R21. En arkitektonisk pærle.

I vårt visningssenter i Artilleriveien 17 holder vi forhåndsvisning søndag 19. januar kl. 12:00 – 13:00 og mandag 20. januar kl. 18:00 – 19:00. Vel møtt!

Salgsstart tirsdag 21. januar.

Ønsker du å bli en del av vårt team?

Skrevet av Solon Eiendom

Vi søker regnskapsmedarbeider. Les mer her.

 

Staversletta med salgsstart 26. november

Skrevet av Solon Eiendom

Vi inviterer til forhåndsvisninger i vårt visningssenter på tomten/Staversletta som følger:

Søndag 24. nov. kl. 11:00 – 13:00

Mandag 25. nov. kl. 18:00 – 19:00

Salgsstart tirsdag 26. nov.

Faste priser. Loddtrekning dersom flere kjøpetilbud på samme bolig per tirsdag 26. nov. kl. 12. Registrer din interesse i dag for nærmere informasjon om salgsprosessen og for å bli holdt orientert.